Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  06/05/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Ο λαβύρινθος που ακολουθεί η σκέψη δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος!
Η διαδρομή που ακολουθεί κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια σταματά έντρομη καθώς ...η επιστήμη σηκώνει ...ψηλά τα χέρια!
Η γέννηση και η δημιουργία μιας εκλεπτυσμένης οντότητας είναι θέμα ...προστατευτικού εναγκαλισμού και απόλυτης εκπαίδευσης σε τρυφερά συναισθήματα! Το περιβάλλον, δυστυχώς, αγωνιά και πολιορκεί ασυστόλως για να πετύχει την καταστροφή κάθε ιδανικής λειτουργίας!  
Η εντρύφηση σε πολυποίκιλα και πολυμήχανα σχέδια καταστρέφει τη στιγμιαία ηδονή του ήχου της εισερχόμενης ανάσας!
Το πολύχρωμο φως που ...διαθλάται και δεν προλαβαίνει να διαχυθεί ευχάριστα πάνω στην υγρασία του πρωινού που προσπαθεί να καλύψει με ζωή μπουκαμβίλιες , γιασεμιά, και αγιόκλημα καθώς γλείφουν την ανηφόρα της ζωής τους καταλήγει να φωτίσει θλιβερά σκοτεινές συνάψεις εγκεφαλικών κυττάρων! 
Δεν θα αναφερθούμε στις φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος που έλαβε χώρα στην Αυστρία ! Διότι, η αποσβολωμένη έκπληξη με την ανάγνωση των λεπτομερειών δεν θα σας επιτρέψει να πιστέψετε ότι μπορεί να συμβούν παρόμοιες καταστάσεις!
Θα πρέπει να αντιληφθούμε με σκεπτική διάθεση ότι παρόμοια ...συμβάντα με παραλλαγές εμφανίζονται με ανησυχητική συχνότητα!
Στην βορειοδυτική Γερμανία η αστυνομία συνέλαβε μια μητέρα μετά την ανακάλυψη των πτωμάτων τριών νεογέννητων μωρών σε καταψύκτη ανακοίνωσαν χθες εισαγγελείς. Οι εισαγγελείς δήλωσαν πως τα μωρά φαίνεται πως γεννήθηκαν ζωντανά στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Βρέθηκαν τυλιγμένα σε πλαστικές σακούλες σε καταψύκτη στο υπόγειο της κατοικίας. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα πτώματα αποψύχονται ώστε να καταστεί δυνατό να τους γίνει νεκροψία. Τον περασμένο μήνα πάλι στη Γερμανία δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών σε μια μητέρα που άφησε οκτώ μωρά της να πεθάνουν και έθαψε τα πτώματά τους σε γλάστρες με φυτά.
Αυτή η πόρτα δεν ανοίγει! Έσπασε το πόμολο!
Ξέρει κανείς που βρίσκεται η ...έξοδος κινδύνου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου