Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   07/05/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Γιατί το αφήνουν και ...εξασθενεί;
Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να του δώσει ...αντιπυρετικό να πέσει λίγο ο πυρετός καθόσον οι παρενέργειες του πυρετού του είναι μεταδοτικές ως φαίνεται; Και η επιδημία του φαίνεται να καλπάζει ανενόχλητα, με τους μελλοντολόγους  ...να κρούουν τον κώδωνα κινδύνου της πλήρους εγκατάστασης του φαινομένου που προσπαθεί πλέον να υπερβεί και αυτό του ...θερμοκηπίου!
Σκαρφαλώνει ολοταχώς το πετρέλαιο και προφανώς έχει κάνει και ...τονωτικές ενέσεις κατά της ...υψοφοβίας για να μπορεί να ...ανεβαίνει χωρίς προβλήματα! Η συνεχιζόμενη εξασθένηση του δολαρίου και οι αμφιβολίες για την ισχύ της αμερικανικής οικονομίας βοηθούν σε αυτήν την αναρρίχηση και βελτιώνουν το ...χειμερινό τουρισμό! Τα extreme sports ανακαλύπτουν μια καινούρια άνθηση προς όφελος των τουριστικών γραφείων που αναλαμβάνουν παρόμοια τουριστικά προγράμματα!
Τα προβλήματα στην ομαλή τροφοδοσία της αγοράς που παρατηρούνται στη Νιγηρία βοηθούν επιπλέον στην ...ομαλή  αύξηση οπαδών αυτών των χειμερινών σπορ. Ενδεικτικό του προβλήματος είναι το γεγονός ότι η παραγωγή της Shell στην αφρικανική χώρα έχει μειωθεί κατά 164.000 βαρέλια την ημέρα. Και οι προειδοποιήσεις - για μια ομαλή προσγείωση του κοινού προς το ...ανεξερεύνητο μέλλον - για την επικράτηση των χειμερινών σπορ έρχονται η μια πίσω από την άλλη! Αλλοίμονο στις περιοχές που έχουν επενδύσει σε ...θερινές διακοπές!
 Οι τιμές του πετρελαίου είναι πολύ πιθανό να εκτοξευτούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια στα 150 με 200 δολάρια το βαρέλι, λόγω της έλλειψης ικανοποιητικής προσφοράς, εκτιμούν οι αναλυτές της Goldman Sachs. Το αυξημένο κόστος ενέργειας δεν έχει καταφέρει να κάμψει την τεράστια κατανάλωση στις αναπτυσσόμενες χώρες και κυρίως σε Κίνα, Ινδία και Μέση Ανατολή. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατανάλωση πετρελαίου στην Κίνα έχει υπερδιπλασιαστεί από τότε που η τιμή του αργού στη Νέα Υόρκη είχε διαμορφωθεί στο ιστορικό χαμηλό των 16,70 δολαρίων το βαρέλι, στις 19 Νοεμβρίου 2001.
Σκεφτείτε αναρρίχηση που έγινε μέσα σε επτά χρόνια! Μήπως τέτοια ρεκόρ πάνε χαμένα αφού δεν έχουν ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες;
Εκτός και αν δεν έγιναν δεκτά λόγω υπερβολικών αναβολικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου