Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  05/05/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Ένα βιογραφικό δεν ζητήσανε; Πέντε αράδες να γράψει για να δούνε το γραφικό χαρακτήρα; Ούτε μια συστατική επιστολή δεν ζητήσανε για να δούνε και να κρίνουν; Τι ερασιτεχνικά πράγματα είναι αυτά;  Έτσι απλά πέρασε από συνέντευξη και την πήρε τη δουλειά; Για υπάλληλος πας και όσο νάναι βάζεις και κανένα βουλευτή να χτυπήσει κανένα τηλέφωνο!
Και για κοτζάμ Ολυμπιακούς Αγώνες έτσι στα τυφλά δώσανε το πράσινο φως στο Πεκίνο; Διότι εκτός των άλλων κατηγοριών και μεμπτών καταστάσεων που λέγαμε τις προάλλες για την Κίνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου – που εορτάσαμε πανηγυρικά το Σάββατο που μας πέρασε – ξανά κατηγορίες για την ...ταλαιπωρημένη πλέον Κίνα!
Κάθε χρόνο η Παγκόσμια Ένωση Εφημερίδων διενεργεί μια καμπάνια για την προώθηση της ελευθερίας του Τύπου σε όλο τον πλανήτη. Φέτος, στο επίκεντρο βρίσκεται η δημοσιογραφία στην Κίνα. Ποιο επίκεντρο; Στο μάτι του κυκλώνα! Βέρτιγκο έχει πάθει!
Η Κίνα βρίσκεται τα τελευταία εννέα χρόνια πρώτη στον κατάλογο των 24 χωρών που φυλακίζουν δημοσιογράφους. Ακολουθούν η Κούβα, η Ερυθραία, το Ιράν και το Αζερμπαϊτζάν, ενώ μεγάλη αύξηση κρουσμάτων φυλάκισης χωρίς απαγγελία κατηγοριών σημειώθηκε πέρσι και στις ΗΠΑ(!!!) - και συ τέκνον Βρούτε;
 Και όλα αυτά τα υπέροχα και ενθουσιαστικά τώρα τα ανακαλύψανε... ή βαράτε βιολιτζήδες μιας και έχουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες; Και τι είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες; Προπέτασμα καπνού; Και από πού εδόθη το δικαίωμα;
Να λοιπόν που πρέπει τα βιογραφικά σημειώματα να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όπως και ...τυχόν συστατικές επιστολές!
Διαφορετικά, μυαλό είναι, όπου θέλει πάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου