Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   03/05/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Επιδρομικές καταστάσεις! Επέλαση καιρικών φαινομένων ανίατων καταστάσεων!
Είναι κάτι σαν τα ...κύματα καύσωνα! Έρχονται απροειδοποίητα αλλά αρκετές φορές και προειδοποιημένα και εγκαθίστανται υπεράνω χωρικών ...εδαφών και υδάτων και καταταλαιπωρούν ιθαγενείς και τουρίστες κατά τη διάρκεια του πολυτάραχου βίου τους! Έρχονται, κάνουν τη δουλειά τους και μετά μπορεί να εξαφανιστούν μέχρι την επόμενη φορά που θα θελήσουν να επισκεφτούν τις περιοχές για ...κλιματολογικούς λόγους!  
Οποία επιδρομή επιβολής συναινετικών λύσεων και περιβαλλοντικών αλλαγών ειρηνικής συμβίωσης κατέφθασε στα παράλια της Μεσογείου!
Στα νότια η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις προειδοποίησε το Ισραήλ και τους Παλαιστίνιους ότι δεν έχουν απεριόριστο χρόνο για την επίτευξη ειρηνευτικής συμφωνίας και ότι η επέκταση των εβραϊκών οικισμών δεν σημαίνει ότι οι κατοικίες αυτές θα παραμείνουν υπό ισραηλινό έλεγχο και μετά την οριστική ειρηνευτική συμφωνία.
Βρείτε τα, αγκαλιαστείτε  και καλό ...κατευόδιο! Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! Το ζήτημα είναι με ποιους είναι ή θέλει να είναι η φίλη μας  η Κοντολίζα!
Στα βόρεια υπάρχει άλλο ...σήριαλ επιβολής συναινετικής λύσης εμπλεκόμενο με ...περιβαλλοντικούς καταλύτες!  Εδώ το πρόβλημα περιπλέκεται λίγο διότι τα συναισθήματα φιλικών διαθέσεων δεν είναι ξεκάθαρα και καλύπτονται από μια αδιευκρίνιστη ασάφεια ...νοτισμένης κατεύθυνσης της συμπεριφοράς! Ελπίζουμε ότι θα ξεδιαλύνουν με τη σύγχρονη και επίκαιρη ...διαλεύκανση του τροχιόδρομου του φυσικού αερίου!
Αν έχετε καταλάβει, οι φιλίες και οι ευνοϊκές διακυμάνσεις ευγενικών συμπεριφορών διαπερνούν ...ευλόγως και μετά περισσής χάρης από τις οικονομικές συμφωνίες που θα εξαχθούν από το σύνολο των ατελείωτων διαδρομών  ...των επαφών του παρόντος και του μέλλοντος!
Ήδη αιωρούνται στο αέρα ...μπηχτές του τύπου μπορούμε κάλλιστα να γίνουμε δικοί σας φίλοι! Έτσι είναι οι φιλίες, έρχονται και παρέρχονται! Κάτι σαν τα κύματα καύσωνα!
Τα πρόβλημα είναι ποιος ...θα καεί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου