Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΡΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 22/07/2009


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Τι αγάπες και λουλούδια!
Τρέχουν τα σιρόπια και άντε να προσέξεις τα βήματα σου μπας και γλιστρήσεις! Ερωτας μεγάλος και βαθύς. Καινούριο ειδύλλιο στο ορίζοντα και από πού να φυλαχτούμε!
Όχι τίποτα άλλο αλλά μας έχουν μπερδέψει κιόλας. Από τη μια λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και νάσου νυχθημερόν οι ατελείωτες εκπομπές μαγειρικής. Είδε και αποείδε ο κόσμος και το έριξε στη μαγειρική!
Και τώρα αποδεικνύεται ότι ο έρωτας περνάει από την τσέπη. Ποιά τσέπη δηλαδή; Τόσα λεφτά δεν χωράνε ούτε σε μια, ούτε σε δυο τσέπες. Χρηματοκιβώτια και θυρίδες χρειάζονται. Για τόσο μεγάλο έρωτα πια!
Πρωτεργάτρια του ειδυλλίου η γνωστή μας Χίλαρι που ούτε ένα βλέμμα για μας. Μας έχει ξεχασμένους να ξελιγωνόμαστε μόνοι μας τις τόσες λιχουδιές μας. Διότι το φαγοπότι δεν είναι για μοναξιές. Θέλει και παρέα!
Στην Ινδία βρέθηκε η Χίλαρι, γιατί άλλο; Για δουλειές!
Και η επίσκεψη έκρυβε πολύ χρήμα. Πώληση πυρηνικών αντιδραστήρων και μαχητικών αεροσκαφών, μέχρι την υπογραφή συμφωνίας ευρύτερης στρατηγικής συνεργασίας.
Και για να επιβεβαιώσει την παλιά κλασική μέθοδο σε ομιλία της σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου του Νέου Δελχί δήλωσε ότι είναι φαν της Ινδικής κουζίνας και ότι τη λατρεύει δεόντως. Όχι θα την άφηνε ανεκμετάλλευτη!
Θα χάσει η Ρωσία την καλή της πελάτισσα, την Ινδία η οποία θα στραφεί στα αμερικάνικα προϊόντα; Και μιλάμε για γερή μπάζα! Γύρω στα 126 πολεμικά αεροσκάφη πολλαπλών χρήσεων προβλέπει το εξοπλιστικό πρόγραμμα της χώρας για την ερχόμενη πενταετία. Και το ποσό υπολογίζεται γύρω στα 30 δις δολάρια.
Για τόσα λεφτά, αφήνεις το ουρανίσκο σου να πάρει φωτιά από τις καυτερές και πιπεράτες γεύσεις. Δεν είναι παίξε γέλασε!
Πώς να ...βρέξουν και την υπογραφή συμφωνίας αμερικανικών εταιρειών που θα κατασκευάσουν πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ενέργειας; Αλλά 10 δις δολάρια είναι αυτά που θα τα βάλουν οι εταιρίες. Σαν δώρο προφανώς της ευγενούς προσέγγισης.
Προφανώς είναι το δώρο των αρραβώνων!
Αυτοί είναι γάμοι!
Πιπεράτοι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου