Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  23/07/2009


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Τα σκέφτονται και τα λένε ή τους ξεφεύγουν;
Μήπως παίζουν με τα νεύρα μας; Είναι και καλοκαίρι, η θερμοκρασία στα ύψη, οπότε ένας εκνευρισμός εκ του φυσικού υπάρχει. Αν είναι να μας τσιτώσουν ακόμα περισσότερο πρέπει να τα καταφέρνουν πολύ καλά μάλιστα. Διότι από ό,τι φαίνεται μας ...εργάζονται ποικιλοτρόπως και εμφανώς. Και άντε, να πεις είναι μια φορά, είναι δυο φορές να το πιείς το ποτήρι. Οσο πικρό και να είναι, κάνεις μια προσπάθεια και το κατεβάζεις κάτω. Αλλά συνέχεια;
Αν σκέφτονται αυτά που εκστομίζουν σημαίνει ότι μας έχουν ...σε ψιλό γαζί και δεν το πήραμε χαμπάρι. Αν τους ξεφεύγουν, τότε είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα διότι ποτέ δεν είσαι σίγουρος τι πρόκειται να συμβεί.
Διότι με αυτά που λέγονται δεν μπορείς να κρατηθείς. Πόσο να το παίξεις χαζός; Στο τέλος θα το πιστέψεις και εσύ ο ίδιος και μετά ...χαιρέτα μου τον πλάτανο. Οσο να πεις υπάρχει μια διαφορά το να σε ...πιστεύουν από το να είσαι!
Στείλαμε καινούριο πρέσβη στην Ουάσιγκτον και κατά την διάρκεια της επίδοσης διαπιστευτηρίων έγιναν οι σχετικές ανταλλαγές ...φιλοφρονήσεων.
Και ω του θαύματος, γίνεται η ανακάλυψη της Αμερικής!
Ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι οι δύο χώρες “έχουν μακρά κοινή ιστορία φιλίας που βασίζεται σε κοινές αξίες, κοινούς στόχους και αμοιβαία προσήλωση στη δημοκρατία και την ελευθερία”, και πρόσθεσε ότι συνεργάζονται σε πολλούς τομείς κοινού ενδιαφέροντος ως σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ και ως μέλη της ευρωατλαντικής κοινότητας, ενώ τους συνδέουν οι δεσμοί που προέρχονται από τα εκατομμύρια Αμερικανών ελληνικής καταγωγής.
Και συνέχισε τονίζοντας πως οι δύο χώρες έχουν κοινούς στόχους και αμοιβαία προσήλωση στη δημοκρατία. Και κάπου από το βάθος ακούστηκε μια φωνή που επισήμανε ότι οι ΗΠΑ στηρίζουν επίσης τις προσπάθειες για την επίτευξη κοινά αποδεκτής λύσης στο πρόβλημα της ΠΓΔΜ!
Ποιος κοροϊδεύει ποιόν;
Ποιος ήταν ο πρώτος νονός που βάφτισε τη γείτονα με το όνομα που ήθελε; Και τώρα μιλάμε για κοινές αξίες, κοινούς στόχους και αμοιβαία προσήλωση...;
Μάλλον τα σκέφτονται για να τα πουν και μετά δήθεν ότι τους ξεφεύγουν!
Πώς τα εκσφενδονίζουν όμως έτσι;
Λίγο τακτ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου