Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 21/10/2009


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Μας άφησαν επί ξύλου κρεμάμενους!
Ούτε μια ενημέρωση, κάτι τις να μάθουμε, να ξέρουμε πώς να πορευτούμε, βρε αδερφέ!  Τι να κάνουμε τέλος πάντων; Τίποτα από όλα αυτά. Δεν ξέρουμε τίποτα. Και τι μπορούμε να κάνουμε δηλαδή αφού ζούμε στο τελείως σκότος; Αφού δεν έχουμε μια πληροφόρηση . Για να ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε την αγορά. Να αγοράσουμε ή να μην αγοράσουμε;
Διότι όσο να πεις μια υποχρέωση την έχουμε. Δεν μπορεί να είμαστε έτσι αγνώμονες και χοντράνθρωποι. Χρειάζεται και στις αγορές λίγο τακτ. Τι στην ευχή διάγουμε αισίως τον εικοστό πρώτο αιώνα; Έχουμε γίνει ευρωπαίοι. Πρέπει να τα λάβουμε όλα υπόψη.
Το χρήμα είναι για να κυκλοφορεί. Δίνει ο ένας, δίνει ο άλλος, παίρνει ο ένας, παίρνει ο άλλος. Έτσι είναι οι νόμοι της αγοράς. Γι αυτό χρειάζεται να ξέρουμε. Να ξέρουμε πώς θα κανονίσουμε τα ψώνια μας!
Τελικά, μείναμε τελείως ξεκρέμαστοι! Μας άφησαν με την αμφιβολία. Διότι όσο να πεις είναι δύσκολο να αποφασίσεις από μόνος σου. Μην κάνουμε καμιά ...κουτσουκέλα!
Τι μάρκα ηλεκτρικές συσκευές να αγοράσουμε; Να συνεχίσουμε να αγοράζουμε Ζήμενς ή όχι; Όσο να πεις είναι από τις δυνατές εταιρίες και χρόνια τώρα τα προϊόντα της εκλεκτά. Όλες οι καλές οικογένειες για να ανεβάσουν την εικονική πραγματικότητα του σπιτιού τους όλο Ζήμενς αγοράζανε. Διότι άλλο να λες ότι έχεις συσκευές Ζήμενς και άλλο κάποια μάρκα που δεν την ήξερε ούτε ο θυρωρός του εργοστασίου κατασκευής του.
Διότι τώρα δεν ξέρουμε τι έγινε με τη Ζήμενς. Μπερδεμένα πράγματα και ...άστα να πάνε! Και μείναμε με τη σκέψη αν θα πρέπει να αγοράσουμε Ζήμενς διότι όσο να πεις αν κυκλοφόρησε το χρήμα, κρίμα είναι. Μια υποστήριξη εκ των ενόντων απαιτείται. Πρέπει να τη στηρίξουμε για να βγάλει τα σπασμένα.
Χωρίς να ξέρουμε όμως; Τι μπορούμε να κάνουμε; Διότι αν είναι διαφορετικά τα πράγματα υπάρχουν και άλλες μάρκες που χρειάζονται υποστήριξη. Τόσες εταιρίες συσκευών κυκλοφορούν που ψάχνουν πελάτες.  
Τελικά θα μείνουμε χωρίς πλυντήριο!
Τα ρούχα στη σκάφη μέχρι νεωτέρας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου