Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 28/10/2009


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Τελικά δεν έχουμε το χάρισμα!
Είμαστε από τους δυστυχείς που δε διαθέτουμε θετική ενέργεια και δε μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι μπορούν, ένα σωρό άλλοι! Έχουμε ...απόσπαση προσοχής και δε μπορούμε να μεταδώσουμε τη σκέψη σε ένα σωρό αντικείμενα και να τα κάνουμε να χορεύουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών!
Και αν οι τηλεθεατές είναι ενήλικες και έχουν ελάχιστα ψήγματα κοινής λογικής μένουν έκθαμβοι και αναμένουν την επόμενη ...υπερφυσική κίνηση! Και αν διαθέτουμε υψηλής ποιότητας σκέψη και θετική ενέργεια μπορούμε κάλλιστα να μεταδώσουμε και εμείς μια ...αόρατη κίνηση και να βάλουμε χαλασμένα ρολόγια να αρχίζουν να δουλεύουν και κουταλομαχαιροπίρουνα να αλλάζουν θέση και μορφή.
Δυστυχώς απεδείχθη ότι δεν έχουμε τις απαραίτητες αυτές υπερφυσικές δυνάμεις όπως αρκετοί από τους θεατές του στούντιο! Δυστυχώς τα παλιά μας ρολόγια δεν τα καταφέραμε να δουλέψουν, οπότε αναγκαστικά θα ακολουθήσουν ντροπιασμένα το δρόμο για τη χωματερή.
Τελικά δεν έχουμε το χάρισμα να ανακαλύψουμε ποια κρεμάλα πρόκειται να μας ...σώσει από τη ζωή. Θαύματα συμβαίνουν μόνο πίσω από το γυαλί. Στην ζωή τα γεγονότα ακολουθούν το μοιραίο δρόμο ενός συμβατού νόμου!  Η τηλεόραση αποδεικνύεται μια απάτη εντυπωσιασμού με πολλούς συνεργούς. Αλλά τι γίνεται όταν παρακολουθούν παρόμοιες εκπομπές μικρά παιδιά; Ευχόμαστε τίποτα το μοιραίο.
Η επίδειξη, ένα περασμένο βράδυ ενός ήσυχου Οκτώβρη, απεκάλυψε ότι ο ...πνευματιστής μόνο με τη σκέψη του κατάφερε να επιζήσει. Ένα σόου με κακό σκηνοθέτη, άπειρες συνεργάτιδες - γνωστές παρουσιάστριες για ευνόητους λόγους - καθόλου πειστικές στην πρώτη τους απόπειρα στην υποκριτική τέχνη, υποβλητική πολεμική μουσική, αργές αγχωτικές κινήσεις, απέδειξε ότι καλά κάνουν και μας τα δείχνουν. Διότι δεχόμαστε να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Η οποία προφανώς ακριβοπληρώνεται για την παρουσία του πρώτου διδάξαντα. Πόσα χιλιάδες ευρώ αμείβεται για την εβδομαδιαία παρουσία του; Καμμία σχέση με την πολιτική λιτότητας σε αυτά τα χρόνια της ...παγκοσμιοποιημένης κατοχής!
Διότι απεκαλύφθη ότι όλοι ήταν στο κόλπο. Για ελάχιστα δευτερόλεπτα φάνηκε ότι η ψεύτικη κρεμάλα είχε διαφορετική θέση από τις υπόλοιπες. Για να αποδείξει ότι ο εντυπωσιασμός του πληβειακού πληθυσμού είναι αυτός που μετράει για να γεμίζει τα ταμεία!
Επιστροφή στη λαϊκή ψυχαγωγία αλλοτινών χρόνων με σχοινοβάτες, ακροβάτες, ζογκλέρ και ...άγρια θηρία. Σε λίγο θα μας δείξουν πώς μόνο με τη σκέψη θα ραγίζουν τοίχους και θα γκρεμίζουν εμπόδια. Τύφλα να έχουν οι σεισμοί!
Αυτά θέλει ο λαός ή αυτά θέλουν τα ταμεία;
Τα χρόνια της ηλιθιότητας τώρα ξεκινούν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου