Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 18/11/2009


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Τι γίνεται; Μας την έπεσαν και δεν πήραμε χαμπάρι;
Τι εξωφρενικά κυκλοφορούν και αδυνατούμε να τα πιστέψουμε; Είναι δυνατόν; Σύμφωνα πάντως με την πρώην υπουργό υγείας της Φινλανδίας τα σενάρια είναι ... όσο και να ψάξεις στα λεξικά δεν έχει εφευρεθεί σχετική λέξη!
Λέτε να έχουν δίκιο οι γιατροί που επιμένουν να μην κάνουμε το εμβόλιο; Και γιατί παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής για την Πανδημία της Γρίπης εκφράζοντας σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την αναγκαιότητα του εμβολίου; Και γιατί το σύνολο σχεδόν του προσωπικού των νοσοκομείων επέλεξε να μην εμβολιαστεί;
Και τι λέει η πρώην υπουργός Dr Rauni Kilde;
Ότι ο πανικός των εμβολίων δεν είναι μόνο οι φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και μια καλοστημένη επιχείρηση για τη μείωση του πληθυσμού της γης! Μια επιχείρηση που εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά.
Έγγραφα του 1974 που αποχαρακτηρίστηκαν και δημοσιεύτηκαν αναφέρουν σχέδια μείωσης του πληθυσμού σε δεκατρείς χώρες με έλλειψη τροφής, στείρωση και πολέμους.  Οι   χώρες αυτές πάντως ταλαιπωρούνται εδώ και χρόνια από πολέμους, αναταράξεις και έλλειψη τροφής. Πάντως εμείς δεν είμαστε μέσα σε αυτή την λίστα. Απουσιάζουμε. Τους πολέμους τους τελειώσαμε εδώ και χρόνια και από φαγητό, δόξα τω Θεώ, δεν έχουμε παράπονο!
Και επανέρχεται η πρώην υπουργός αναφέροντας ότι η επιχείρηση επικεντρώνεται με μαζικούς εμβολιασμούς για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού! Στόχος η μείωση μελλοντικών γενεών! Διότι όσο να πεις ένας πόλεμος είναι πολυέξοδος και επιπλέον επιβαρύνεται και το περιβάλλον. Ενώ από την άλλη, οι μαζικοί εμβολιασμοί, ούτε επιβαρύνουν το περιβάλλον και επιπλέον και σημαντικό αποφέρουν και κέρδη. Τι κάθομαι και γράφω ο αθεόφοβος; Ακούω αυτά που γράφω; Καλά, το Χόλυγουντ πλέον δεν φτουράει. Πρέπει να σβηστεί από το χάρτη. Τέτοια πια εφιαλτικά σενάρια!
Τι γίνεται, βρε παιδιά! Ας βγει κάποιος και να μας πει ότι όλα αυτά είναι ψέμματα και συκοφαντίες! Πάντως η πλήρης αλήθεια θα φανεί κατά Άνοιξη μεριά, όταν πλέον περάσει η εποχή της γρίπης είτε παλιάς, είτε καινούριας είτε όπως εσείς θέλετε να την πείτε. Και αν περάσει ανώδυνα ε, τότε, με γεια που την έφαγαν όλα τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης για τον πανικό της πανδημίας που έχει εισχωρήσει στο μεδούλι κάθε ανύποπτου πολίτη αυτού του πανέμορφου πλανήτη!
Μέχρι τότε, ας γελάμε και ας πηδάμε για να λεν πως δεν πεινάμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου