Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! 16/09/2010


ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ"  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/09/2010

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ

Λογικό είναι!
Αν δεν τσιμπήσουν τώρα πότε θα τσιμπήσουν; Στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος! Όταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση καιρός είναι να ανεβαίνουν λίγο οι τιμές. Δεν ξέρεις τι γίνεται αργότερα. Μπορεί να σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και να πέσει η ζήτηση. Οπότε άστα να πάνε. Ο τζίρος θα παραμένει στάσιμος έως και να κατηφορίζει αποτόμως και κατακορύφως. Εκεί να δεις αντράλα. Είναι και η υψοφοβία. Πού την πας αυτήν! Ήταν ευκαιρία να επενδύσουμε στα ...αποσμητικά!
Μεγάλη ζήτηση είχαν τα αποσμητικά χώρου, προφανώς τα τελευταία χρόνια, σε βάθος πενταετίας, δεκαετίας, θα σας γελάσω. Και σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων. Σε μείγμα αιθέριων ελαίων, διότι το λάδι είναι αυτό που κρατάει τη μυρωδιά πιο μόνιμα και δεν ζέχνει η ατμόσφαιρα. διότι όσο πλησιάζει ο χειμώνας πιο δύσκολα ανοίγεις τα παράθυρα και τις πόρτες για να κάνεις ανανέωση της ατμόσφαιρας. Αν δεν πέσει λάδωμα δεν έχει αποτέλεσμα το μόνιμο καθάρισμα του εσωτερικού χώρου. Οπότε η λύση είναι τα αποσμητικά χώρου για μια πιο λαμπρή εικόνα των χώρων που βρωμούν και ζέχνουν. Για αυτό παρατηρήθηκε και μια έξαρση αναπνευστικών προβλημάτων. Διότι άλλο το φυσικό άρωμα και άλλο το ...τεχνητό!
Κάποιος πρέπει να τους είχε πει και για το ...Ρεξόνα. Κάνει και αυτό δουλειά. Διότι δεν είναι κατάσταση αυτή πλέον. Βρώμα και δυσωδία από εδώ, βρώμα και δυσωδία από εκεί. Τους τελευταίους μήνες βρισκόμαστε σε μυροβόλες αποκαλύψεις ...ανθομύριστων συναλλαγών.
Πού βρέθηκαν τόσες πολλές; Πού βρέθηκαν τόσοι πολλοί να ασχολούνται με αυτές;
Για αυτό είχε ανεβεί τόσο πολύ η ζήτηση των αποσμητικών χώρου; Και κανένας να μην αντιληφθεί, να κάνει έρευνα αγοράς για να βρει το λόγο της αύξησης πωλήσεων; Διότι δεν μπορεί να εξηγηθούν αλλιώς οι τόσο μεγάλες πωλήσεις αποσμητικών χώρου. Τώρα δικαιολογείται και η πολυπλοκότητα των μειγμάτων και η μεγάλη ποικιλία των αισθαντικών αρωμάτων που κυκλοφορούσαν. Είναι δυνατόν ολόκληρη χώρα να είναι ένας ροδομύριστος κήπος; Καιρός να απαλλαγούμε από τα αποσμητικά!
Εκτός και αν δεν επαρκούν πλέον όλες οι τεχνικές ....αποζέχνωσης ή λόγω οικονομικής κρίσης και περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας διατηρείται μια αποστασιοποίηση από το νερό ως έσχατο μέσο ...εκκαθαρισμού  των κόπρων του Αυγεία!
Τότε δεν υπήρχε και φωταέριο!
Πώς άναβαν το θερμοσίφωνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου