Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! 15/04/2010


ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  15/04/2010

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ

Πολύ την λυπάμαι, αλλά έτσι είναι αυτά!
Δεν γίνεται διαφορετικά. Προσπάθησε η γυναίκα, δεν λέω, έβαλε τα δυνατά της αλλά δεν τα κατάφερε. Πόσο να το τρενάρει πια; Πόσο να αντέξει την πίεση των υπολοίπων; Σωστά, δεν λέει κανείς, πρώτα το σπίτι σου θα κοιτάξεις. Τα μέλη της οικογενείας έχουν πρωτεύοντα ρόλο αλλά όταν είσαι σε μια ομάδα, πρέπει να πάρεις υπόψη και τους υπόλοιπους. Δεν μπορείς να τους αγνοήσεις.
Και να σου τα προβλήματα που απέκτησε η Αγγέλα στο εσωτερικό του σπιτιού της. Φόβος και τρόμος για τις εκλογές του Μαΐου όπου θα φανεί αν οι απειλές για μαύρισμα θα πραγματοποιηθούν. Διότι οι γερμανοί πνέουν μένεα κατά της αξιολάτρευτής τους Αγγέλας. Αυτή φταίει που πήραν, θα πάρουν, - δεν θα πάρουν - βοήθεια οι Έλληνες. Την θεωρούν υπεύθυνη που η ΕΕ είπε το ναι για την βοήθεια.
Εδώ κάνουν μεγάλο λάθος τα παιδιά και αν θέλουν να έρθουν να τους το πούμε. Η  Αγγέλα τους έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μην πάρουμε το ΟΚ από την ΕΕ. Δεν ήταν τόσο αφελής να υποστηρίξει το αντίθετο. Από το ναι της ή το όχι της εξαρτιόταν η μελλοντική της καριέρα. Δεν είναι τόσο χαμηλού άι κιού! Μην την προσβάλλεται έτσι, συντοπίτες πράγμα!
Και αλλοίμονο αν ζητήσουμε βοήθεια πριν τις εκλογές. Θα αστράψει και θα βροντήξει όλη μαζί η δυτική και η πρώην ανατολική χώρα. Διότι, σου λέει, εμείς ψάχνουμε λεφτά για να λύσουμε τα εσωτερικά μας προβλήματα και θα τα δώσουμε στους ακαμάτηδες και φιλήδονους έλληνες; Χώρια που η Γερμανία θα πάρει επάνω της το μεγαλύτερο βάρος του οποιαδήποτε δανείου.
Και πες ο ένας, πες ο άλλος δεν έχασε ευκαιρία ο φίλτατός μας Joachim Starbatty, γερμανός οικονομολόγος, ο οποίος σχεδιάζει να καταθέσει αγωγή εναντίον του μηχανισμού παροχής του δανείου διότι παραβιάζει, σου λέει, τη συνθήκη του Μάαστριχ. Δηλαδή ακόμα δεν τελειώσαμε; Κι άλλο γερμανικό κυνηγητό;
Υπόψη ότι στο βιογραφικό του ανωτέρω καθηγητή έχει προστεθεί και η συμμετοχή του μαζί με άλλους τρεις καθηγητές πανεπιστημίου στη σύνταξη άρθρου σύμφωνα με το οποίο τάχθηκαν υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη!
Οι Γερμανοί ξανάρχονται;
Μάλλον δεν έχουμε καλή χημεία σαν χώρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου