Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ! 08/01/2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 08/01/2010

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ

Μάλλον ο καιρός φταίει!
Δεν εξηγείται διαφορετικά. Πού είναι οι παλιοί χειμώνες με τα κρύα τους, τα χιόνια τους, τις παγωνιές τους; Πού είναι όλα αυτά; Εξαφανίστηκαν ανεπιστρεπτί; Δεν θα τα ξαναδούμε; Διότι κουράζει αυτό το συνεχές φθινόπωρο έως άνοιξη. Διότι είναι κάτι μπάσταρδο. Ούτε χειμώνας, ούτε φθινόπωρο, ούτε άνοιξη; Τι είναι;
Και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχουμε χειμώνα, δεν έχουμε και γρίπες. Πώς μπορούν να σταθούν αυτές οι ...καλές ιώσεις χωρίς χειμώνα; Διότι μάλλον ο χειμώνας φταίει που δεν έχουμε έξαρση της γρίπης. Πανδημία ακούγαμε και πανδημία δεν βλέπαμε. Και οσονούπω σου λέει να την, να την πετιέται, από κάπου θα φανεί.  
Και επειδή δεν φαίνεται, το Συμβούλιο της Ευρώπης αποφάσισε να διενεργήσει έρευνα γιατί αυτή η καθυστέρηση. Χάθηκε στο δρόμο, δεν πρόλαβε την πτήση; Οσο να πεις όλα μπορεί να συμβούν. Εδώ χάνεσαι μέσα στην ίδια σου την χώρα, δεν θα χαθείς σε κοτζάμ πλανήτη; Και άρχισαν οι έρευνες. Πανδημία εκεί; Πανδημία εδώ; Κάπου θα βρεθεί δεν είναι δυνατόν! Πού στα κομμάτια μπορεί να χάθηκε; Στις αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού πήγαν. Τίποτα. Δεν είναι αρμοδιότητα μας, αναφώνησαν. Στο χαμόγελο του παιδιού δήλωσαν πλήρη άγνοια διότι ηλικιακά οι πανδημίες είναι υπεραιωνόβιες.
Το Συμβούλιο της Ευρώπης αναρωτιέται με ποιά κριτήρια ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκρινε ότι πρόκειται για πανδημία “προκειμένου να αποφευχθούν άλλοι λανθασμένοι συναγερμοί”.
Σε κείμενο που υπογράφεται από βουλευτές δέκα χωρών αναφέρεται ότι τα εργαστήρια “υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού”. “Εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα”, προσθέτει το κείμενο.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι στην Ελλάδα για την εύρεση της εξαφανισμένης επιδημίας ανέλαβε το αστυνομικό δαιμόνιο της κ. Νικολούλη σε συνεργασία με τον κ. Χαρδαβέλα λόγω των γνωστών του ικανοτήτων στις έρευνες ...στις πύλες του αγνώστου!
Προσοχή στη ...μπουκαπόρτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου