Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΙΑΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ...


6 σχόλια:

  1. Επιτέλους ένα βιβλίο άξιο να σταθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων και στα κομοδίνα των σπιτιών μας.Πραγματικά με μάγεψε και το τελείωσα μέσα σε ώρες.Καταπληκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα.Είχα καιρό να συγκλονιστώ έτσι.Σας προτρέπω όλους να κάνετε αυτό το βιβλίο δώρο στον εαυτό σας και να αφεθείτε σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά γιατί ...ανώνυμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλια μπράβο!
    Ένα βιβλίο συγκλονιστικό που σε μαγεύει απο τις πρώτες του σελίδες! Ένα βιβλίο που δεν μπορείς να αποχωριστείς μέχρι την τελευταία του σελίδα!Χιλιάδες συναισθήματα σε πλημμυρίζουν καθώς το διαβάζεις. Συγκίνηση, λαχτάρα, αγωνία, χαρά, λύπη, θυμός, πόνος και στο τέλος η απόλυτη λύτρωση!
    Ταξιδέψτε μαζί με τη Μυρσίνη και νοιώστε μαζί της ότι η ζωή αξίζει για εκείνες τις μικρές μαγικές στιγμές που χιλιάδες χρώματα λάμπουν στα μάτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που σε μάγεψε το "Χιλιάδες χρώματα στα μάτια της..." Θα μπορούσε να ήταν μια αληθινή ιστορία! Γιατί σίγουρα η Μυρσίνη θα μπορούσε να είναι μια γυναίκα της εποχής που τράβηξε τόσα πολλά όπως εξ άλλου και η χώρα μας στην περίοδο που χρονικά αναφέρεται η ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χιλιάδες συγχαρητήρια για ένα βιβλίο που αποτελεί ένα ταξίδι στα αρώματα της ίδιας της ζωής.Ολοκληρώνοντάς το τα νιώθεις να αναδύονται και να σε πλημμυρίζουν μαζί με το αίσθημα ενός δυσεύρετου πια ρομαντισμού που παραμένει αναλλοίωτος για καιρό.Συγχαρητήρια επίσης γιατί δύσκολα πετυχαίνει κανείς να ξυπνήσει σε μια ιστορία όλες τις αισθήσεις και να κρατήσει όλα αυτά τα γλυκά συναισθήματα ζωντανά στην πάροδο του χρόνου.Είναι πραγματικά ένα στολίδι με χρώματα και αρώματα!Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σε συγκίνησε τόσο πολύ η ιστορία της Μυρσίνης.
    Θα χαιρόμουνα περισσότερο αν ήξερα από ποιόν ή ποιά είναι αυτά τα σχόλια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή