Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. ¨ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   15/04/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη!
Δεν ήσασταν στο συνέδριο για την Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα τον 21ο αιώνα! Χάσατε! Διότι σε κάτι τέτοια συνέδρια γίνεται η ανίχνευση των βουλήσεων και επιθυμιών των τυχόν αντιπάλων και μελλοντικών τοιούτων!  Μεγάλο πατιρντί!
Όχι ότι είχαμε επεισόδια …απαράδεκτα και εκτός …επιπέδου καθωσπρεπισμού αλλά μια ένταση …εσωτερικών νεύρων την έκανε την εμφάνιση του. Διότι πάλι εμείς φταίγαμε και αναρωτιέμαι πώς τα καταφέρνουμε κάθε φορά να καταδυναστεύουμε τους φτωχούς και καταφρονεμένους του ...φτωχού Βορρά! Φταίγαμε, ξεφταίγαμε  βάλτε και εσείς την ...σκούπα να κλάψει!    
Το θέμα είναι ότι το θράσος μερικών και ειδικά των βορείων που πιστεύουν ότι είναι πλέον αυτοκόλλητοι με τον …υπερατλαντικό θεό και απαραίτητοι για την παρουσία τους στην Βαλκανίων γειτονιά έχει καταντήσει ...υπερμέγεθες! Διότι συνέχεια υπάρχουν διαρροές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης περί της …τροπικής αγάπης που τρέφουν οι πέρα για τους δώθε!  
Συμμετείχαν στο συνέδριο και οι Βόρειοι γείτονές μας και δια του εκπροσώπου τους μεταξύ άλλων είπαν και ελάλησαν ότι θεωρούν προσβλητικό το γεγονός ότι δέχθηκε την πρόσκληση ως πρέσβης της ΠΓΔΜ και όχι της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”.  Ας μην ερχόταν! Με το ζόρι τον τραβήξαμε να έλθει;
Καλά, δεν το κατάλαβε ότι - καλώς ή κακώς - βρισκόμαστε σε επίπεδο συζητήσεων και διαβουλεύσεων και διαπραγματεύσεων όσον αφορά το όνομα; Και συνεχίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ μας κατηγόρησε ότι η λύση που ζητάει η Ελλάδα σημαίνει εγκατάλειψη της εθνικής ταυτότητας της χώρας του!
Λοιπόν, ή πρέπει να σταματήσουμε τις ...επαφές διότι είτε τις έχουμε είτε δεν τις έχουμε το ίδιο και το αυτό ή να ζητήσουμε από τον παγκόσμιο οργανισμό πρόνοιας την έκδοση ...δελτίου απορίας για τους κατατρεγμένους γείτονές μας.
Διότι χωρίς ταυτότητα που πας;
Ούτε τα σύνορα δεν μπορείς να διαβείς για να χτυπήσεις καμιά ...μπίλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου