Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  07/04/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Καλώς ήρθατε κι αντίο!
Στολιστήκαμε, βάλαμε τα καλά μας, το σπίτι είχε γίνει λαμπίκο από την προηγούμενη εβδομάδα, τα πάντα ήταν στη θέση τους. Και περιμέναμε εναγωνίως μπας και σκάσει μύτη κι από μας! Διότι όλα είναι πιθανά σ’ αυτόν τον κόσμο!
Αλλοίμονο, φρούδες ελπίδες! Οποία απογοήτευση! Ούτε έξω από το δρόμο δεν ...τόλμησε να περάσει. Τζάμπα τόσος σημαιοστολισμός, τόση βαβούρα, τόση καθαριότητα. Άντε πάλι τα χαλιά πίσω στη θέση τους αφού έτσι κι αλλιώς μπαίνουμε στην Άνοιξη.
Αντιθέτως ...λάβαμε πρόσκληση να συναντηθούμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο Ζάγκρεμπ. Η οποία πρωτεύουσα της Κροατίας έλαβε πρόσκληση Νατοϊκή και έχει άλλον αέρα πια! Και για να γλυκάνουμε λίγο το ...πικρό φαρμάκι μας πέταξε κι ο μεγάλος ένα ...κομμάτι χαρτί να υπογράψουμε με τίτλο ...Χάρτα της Αδριατικής!
Και υπέγραψαν  η Κροατία, η Αλβανία και ...το κρατίδιο με τη Μεγάλη υπογραφή και τη βούλα των ΗΠΑ! Άλλα μεγαλεία περίμεναν τα παιδιά και αλλιώς τους βγήκε ο ήλιος κι ο αυγερινός! Κάπως πρέπει να κάνουμε για να κρατήσουμε τα παιδιά κοντά μας. Πρέπει να στηρίξουμε όλη μαζί τη μεγάλη οικογένεια. Πιστοί στις παραδόσεις!
“Σίγουρα η "Μακεδονία" έχει τη δύναμη και θα πετύχει. Μερικές φορές ο χρόνος είναι σημαντικός. Οι επόμενες ημέρες δεν είναι οι κατάλληλες να λάβουμε αποφάσεις. Πρέπει να καταλαγιάσουν τα συναισθήματα μετά το σοκ στο Βουκουρέστι. Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε βήματα, ευρύτατες διαβουλεύσεις με ειδικούς στην πολιτική, αλλά και παράγοντες της κοινωνίας”, συμπλήρωσε ο κ. Γκρούεφσκι.
Είναι σίγουρο δηλαδή ότι έπαθε πολύς κόσμος σοκ στο Βουκουρέστι! Επειδή υπήρχαν μερικές διαφωνίες εδώ και πήγε να ...ζαλιστεί λίγο το ζήτημα!
Το είχαν σίγουρο δηλαδή το ...αντισοκ, τα πουλάκια μου, καθώς ζεσταινόντουσαν κάτω από τις μεγάλες φτερούγες! Το είχαν απολύτως δεδομένο ότι κάτι θα γινόταν, και το αποτέλεσμα απλώς τους απογοήτευσε για να μην αναφέρουμε απλώς τις τάσεις...! 
Και τα γεύματα εργασίας ...στο Ζάγκρεμπ και τα μονόωρα ιδιαίτερα απλώς ήταν χτύπημα στην πλάτη ...μην στενοχωριέστε, θα τους δείξω εγώ! Για να τους δέσουμε! Μην τυχόν ξεφύγει κανείς και πάει από την άλλη πλευρά!
Και τώρα που κάθε κατεργάρης επέστρεψε στον πάγκο του;
Τι θα απογίνουμε χωρίς ...βαρβάρους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου