Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 09/09/2009


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Τι να κάνουμε;
Δε μπορούμε πλέον να ζήσουμε χωρίς δημοσκοπήσεις! Έγιναν ένα με την καθημερινότητά μας. Ήδη, σύμφωνα με αυτές, ξέρουμε τα αποτελέσματα των εκλογών. Άρα ως προς τι η ταλαιπωρία; Πτώση των κομμάτων, άνοδος των κομμάτων και η ζωή συνεχίζεται αλλοπαρμένη και δύστυχη σαν ...άλλη Αστέρω να κυνηγάει τη σκιά της.
Σαν άνεμος σαρωτικός τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Μια σταθερότητα δεν υπάρχει με τους πολίτες αυτής της χώρας. Άλλα το πρωί, άλλα το βραδί! Τι είναι αυτό που θέλουν από τη ζωή τους; Ποιος να ξέρει;
Συσπείρωση στο Πασοκ. Ολοφυρμοί στους παράπλευρους γειτόνους για τη μη απόκτηση οπαδών! Διαρροές στη ΝΔ! Ένας υδραυλικός ρε παιδιά! Πλημμυρίσαμε! Διαρροές αριστερά και δεξιά με ποσοστά. Πώς βγαίνουν τέτοια αποτελέσματα είναι απορίας άξιον! Μάλλον προχώρησε η επιστήμη τόσο πολύ και δεν την προλαβαίνουμε! Θέλει να κάτσουμε και πάλι στα θρανία!
Και ξάφνου εκεί από το πουθενά εμφανίζεται πάλι άνοδος στην καταλληλότητα του Καραμανλή ως πρωθυπουργού κατά μία μονάδα. Τι γίνεται βρε παιδιά; Θα βγει το Πασοκ με αρχηγό τον Καραμανλή; 34 ο Καραμανλής, 33 ο Παπανδρέου και 20 ο ...κανένας! Το ευχάριστο είναι ότι το ποσοστό του ...κανένα μειώθηκε κατά πολύ από την προηγούμενη δημοσκόπηση. Κάπου στα 30 και κάτι ήταν. Πώς γκρεμοτσακίστηκε έτσι μόνο ένας Θεός το ξέρει! Άλλαξαν γνώμη οι του εκλογικού σώματος; Πότε πρόλαβαν; Ακόμα δεν ξεχάστηκε η προηγούμενη δημοσκόπηση και άλλαξε ρότα το καράβι;
Όπως και να έχει το πράγμα αυτές οι εκλογές έχουν και τα έξοδά τους. Κάπου 4,5 εκ. ευρώ θα χρειαστούν και θα εξαφανιστούν. Βάλε και κάτι εξτρά, θα ανέβει το ποσό, δεν θα ανέβει; Δεν θα ξοδέψουν και οι υποψήφιοι της Βουλής;  Δεν βγήκαν και πολύ καθαρά οι δημοσκοπήσεις για να μην κάνουμε εκλογές και γλυτώσουμε τα έξοδα. Δεν είναι και λίγα λεφτά.
Σε περίπτωση που ...ξελαμπικάρει το τοπίο δεν είναι παράλογο να ακολουθήσουμε τα αποτελέσματά τους. Οικονομική κρίση είναι αυτή. Πρέπει να τα προσέχουμε τα λεφτά μας.
- Έλα Αλέκο, πόσο είπες ότι αγόρασες την τηλεόραση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου