Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 19/11/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Σοβαρός άνθρωπος είναι, σοβαρά πράγματα θα πει!
Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο. Είδε και αποείδε ο άνθρωπος ότι παρατράβηξε το σίριαλ ένθεν και ένθεν και είπε δεν ...τραβάω λίγο το αυτί τους να συνέλθουν; Ιδρωμένο αυτί όμως μπορείς να το τραβήξεις; Δεν μπορείς!
Αναρωτήθηκε, εκτός των άλλων, εάν υπάρχει σήμερα αξιοκρατία στην Ελλάδα: "Υπάρχει μόνο κομματισμός. Τα κόμματα επιλέγουν ένα κομματικό στέλεχος, του δίνουν μια ιδιότητα, χωρίς καμία αξιοκρατική αξιολόγηση, κι αυτός καταλήγει να γίνεται πρωταγωνιστής ενός σκανδάλου".
Εδώ που τα λέμε, δεν μας είπε και κάτι καινούριο. Όλοι το ξέρουμε αλλά λίγοι ...το ξέρουμε. Διότι ένθεν και ένθεν και ...παραένθεν δεν ισχύει κάτι τέτοιο ...ανέκαθεν!
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αξέχαστο και αμίμητο ...στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις! Τις προάλλες για παράδειγμα ανακάλυψαν ότι κάποιος ενώ ...ήταν γιατρός δεν ήταν γιατρός. Ο άλλος παρουσιαζόταν εισαγγελέας ενώ δεν ήταν. Αλλά η δουλειά δουλειά, ήταν πειστικοί και οι δυο! Μέχρι που τους ανακάλυψαν. Μέχρι τότε όμως βρέθηκαν μερικά κορόιδα και κοινώς την πάτησαν την πεπονόφλουδα! Ίσα ίσα που γλύτωσαν το ορθοπεδικό! Άλλοι όμως πήγαν κατευθείαν εντατική!  
Πανικός λέει στην εξεταστική!
Τελικά βίντεο είναι ή ντιβιντί; Διότι πρέπει να ξέρουμε τι ελέγχουμε. Άλλη αξιοπιστία έχει το βίντεο, άλλη το ντιβιντί. Είναι άλλης τεχνολογίας. Δεν μπορεί να ασχολούμαστε με παρωχημένη τεχνολογία. 
Και από την άλλη, πώς είναι δυνατόν να ...σκοτωνόμαστε και να εκσφενδονίζουμε κατηγορίες χωρίς να ξέρουμε τι εξετάζουμε. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το πράγμα.
Διότι βγαίνει ο ένας λέει τα δικά του, βγαίνει ο άλλος λέει και αυτός τα δικά του. Έτσι δεν βγάζεις συμπέρασμα. Η καλύτερη λύση είναι να δοθεί στις μεσημεριανές εκπομπές ...των παραθύρων, να το βάλουν να παίξει, να το απολαύσουμε και μετά οι πανελίστες, καθόσον έχουν και την κατάλληλη παιδεία για κάτι τέτοιο, να καθίσουν να το αναλύσουν.
Διότι ξέρουν αυτοί να σέρνουν ...τα εξ αμάξης!
Το έχουν σπουδάσει το θέμα. Τι ταλαιπωρούνται άδικα;
Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου