Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  11/07/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Οι εδώ και ατελείωτων μηνών προσεγγίσεις έχουν ξεπεράσει πλέον στη φήμη και στη δόξα και ...το γεφύρι της Άρτας. Η διαφορά είναι ότι το γεφύρι χτιζόταν την ημέρα και τη νύχτα ...προσγειωνόταν.
Ενώ οι προσεγγίσεις οι δηλώσεις και οι επαφές καλής θελήσεως ανατρέπονται από μέρα σε μέρα. Τη νύχτα υπάρχει μια ...σιγαλιά. Μια ηρεμία πριν από την καταιγίδα της επόμενης ημέρας. Και την επόμενη ξανά μανά ...φτου κι από την αρχή.
Ώρες ώρες είναι να αναρωτιέται κανείς με τα νεύρα του Νίμιτς του γνωστού διαμεσολαβητή μεταξύ Σκοπίων και Ελλάδας. Λέτε πριν από κάθε συνάντηση να παίρνει ισχυρή δόση ηρεμιστικών; Γιατί αν δεν παίρνει ...χαράς στο κουράγιο του! Πώς είναι δυνατόν να αντέχει να ακούει τα ίδια και τα ίδια. Οι θέσεις είναι γνωστές. Οι Σκοπιανοί σου λένε δεν κάνουμε πίσω διότι είμαστε ...γέννημα θρέμμα Μακεδόνες. Εμείς, γνωστά είναι, δεν χρειάζεται να τα ξαναπούμε διότι θα καταντήσουμε βαρετοί. Στους απέξω δεν είναι γνωστά διότι στο μάθημα του ...μάρκετινγκ εδώ και δεκαετίες ήμασταν συνέχεια μετεξεταστέοι για Σεπτέμβριο αλλά και τότε την κοπανούσαμε από τις εξετάσεις οπότε περνούσαν το μάθημα άνετα οι άλλοι και φτάσαμε εδώ που δεν έπρεπε να φτάσουμε.
Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί γίνονται αυτές οι επαφές αφού πουθενά δεν υπάρχει σημείο ...επαφής. Και όχι μόνο αλλά όσο πάει και απομακρύνεται κάθε κοντινότερο σημείο. Πάλι προχθές ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ αναφέρθηκε σε ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας που μπορεί - όλα είναι πιθανά - να υποφέρει κάτω από την τυραννική μπότα της Ελληνικής κατοχής. Τύφλα να έχουν οι υπερπαραγωγές του Χόλυγουντ!
Εδώ υπάρχει ψωμί.
Στο Μπάλκανγουντ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου