Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 11/05/2009


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Ανώτερα Μαθηματικά!
Πολύ υψηλού επιπέδου για όσους δεν έχουν στόχο τουλάχιστον μια θέση σε μια από τις θετικές σχολές των ΑΕΙ της χώρας. Και πόσοι είναι αυτοί; 'Αντε, Μερικές χιλιάδες! Με τους υπόλοιπους τι γίνεται; Πώς θα κατανοήσουν τα προβλήματα και τους γρίφους που βάζουν οι τρέχουσες δημοσκοπήσεις;
Αυξήθηκε η δημοτικότητα του Καραμανλή, πρώτο το Πασοκ για τις ευρωεκλογές. Πενήντα τοις εκατό ο Καραμανλής, πενήντα τοις εκατό ο Παπανδρέου. Μείωσε την διαφορά και ήρθε στα ίσα του. Αλλά παρακάτω βλέπουμε 44% ο Καραμανλής και 31% ο Παπανδρέου στο ερώτημα για το ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός. Τι έγιναν τα πενηντάρια; Πού χάθηκαν;
Παρακάτω οι γρίφοι δυσκολεύουν και για την κατανόηση τους χρειάζεται να είσαι μέλος της ΜΕΝΣΑ. Πώς να είσαι όμως; Πού να πιάσεις το 131! Οχι, δεν είναι τριψήφιος αριθμός του ΟΤΕ!
Τώρα με την απλή λογική ενός μέσου ανθρώπου γίνεται κατανοητό ότι έχουμε πρόβλημα. Ανεξιχνίαστο που μπαίνει στα άδυτα ενός σκοτεινού μυαλού! Στην ερώτηση ποια κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας, μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πιάνει 24%, μια κυβέρνηση της ΝΔ πιάνει 24% επίσης; Δηλαδή τέρμα ...οι φίρμες! Πάμε για άλλα. Άκυρον οι δημοτικότητες και οι μπροστάρηδες! Μόνο 2% δηλώνουν ότι μπορούν και τα δύο κόμματα! Το 47% δηλώνει ότι καμιά από τις δύο κυβερνήσεις δεν μπορεί.
Σύμφωνα με την απλή λογική σε επόμενες εκλογές θα έχουμε πρόβλημα ή μια κυβέρνηση πολυκομματική! Να το δούμε και αυτό και ας ....μεταναστεύσουμε! Να δούμε τον Ελληνα να συνεργάζεται και τι στον κόσμο.
Το ...ηθικό δίδαγμα που καταγράφει κανείς, με δείκτη νοημοσύνης 94 που είναι ο μέσος όρος στην Ελλάδα, είναι ότι ο Έλληνας άλλα δηλώνει όταν συμμετέχει σε μια δημοσκόπηση και άλλα δηλώνει όταν με τρεμάμενο χέρι ρίχνει το φάκελο μέσα στην κάλπη. Λειτουργεί διαφορετικά.
Ίσως και τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης είναι μόνο για μέλη της ΜΕΝΣΑ!
Για μας τους υπόλοιπους πληβείους;
Να μειωθούν οι τιμές στα ψυχοφάρμακα!
Να μην επιβαρύνουμε κι άλλο τον οικογενειακό προϋπολογισμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου