Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 10/03/2009


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Λες και δεν το ξέραμε!
Ο κόσμος το είχε τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι! Όλα ήταν ...βάσει ενός προμελετημένου πολεμικού σχεδίου επί χάρτου. Διότι σου λέει, να αρχίσουμε τις εχθροπραξίες θα γίνει μεγάλο πατιρντί και θα χαθούν πολλές ζωές.
Πάλι καλά που το σκέφτηκαν και αυτό μιας και δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες αβρότητες. Σίγουρα σκέφτηκαν ότι οι πολεμικές βιομηχανίες θα είχαν μια άνοδο αλλά σου λέει από την άλλη έχουμε και το περιβάλλον. Έχει που έχει τα χάλια του να μην το επιβαρύνουμε ακόμα περισσότερο. Τέτοια ...φιλοπεριβαλλοντικά  αισθήματα! Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι που σκέφτονται και τον πληβειακό πληθυσμό κάπου κάπου!
Εχει την μορφή πολέμου η οικονομική κρίση που πλήττει την οικουμένη και θα έρθει η ανάκαμψη οσονούπω. Καλώ τηνε κι ας άργησε!
Ενεπλάκησαν οι G-10, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, και άφησαν να διαρρεύσει ότι πλησιάζουμε την στιγμή που θα υπάρξει μια ανάκαμψη και η οποία θα φανεί μέσα στο 2010. Λέτε να τα βρήκαν και να κουράστηκαν από το μονόπολι; Θα δυσκολέψουν τα πράγματα μέσα στο 2009 λίγο περισσότερο αλλά την επόμενη χρονιά θα φανεί φως.
Ούτε την Πυθία να είχαν ρωτήσει! Από τόσους αστρολόγους που έχουμε έναν να ρωτούσαμε θα μας το έλεγαν. Δεν ρωτήσαμε οπότε δεν μας είπαν! Ας προσέχαμε. Τι τους έχουμε και τους λιβανίζουμε κάθε μέρα στην τηλεόραση. Κάθε κανάλι και ένας αστρολόγος. Ενας δεν φιλοτιμήθηκε να μας ενημερώσει για τα μελλούμενα;
Εδώ κοτζάμ δισεκατομμυριούχος επενδυτής ο γνωστός Γουόρεν Μπάφετ, - δεν έχει σημασία αν δεν το γνωρίζετε, τον γνωρίζουν άλλοι - δήλωσε ότι η ύφεση θα τελειώσει και οι μελλοντικές γενιές θα ζήσουν καλύτερα από τους γονείς τους, αλλά η οικονομία δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, τονίζοντας ότι κάποιο ποσοστό πληθωρισμού είναι δικαιολογημένο υπό τις τρέχουσες συνθήκες.
Βρε, μπας και η Πυθία άρχισε και παίρνει νοθευμένο;
Εκεί που πήγαν οι τιμές τίποτα δεν αποκλείεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου