Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ    25/07/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Δεν τα λέγαμε; Τα λέγαμε!
Απέκτησε χόμπι και μάλιστα ...λογοτεχνικό. Νέος γύρος αποστολής επιστολών αναμένεται στον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ. Τους πνίγει το δίκιο και ως εκ τούτου ...ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Να δείτε που σε λίγο καιρό θα τσακώνονται οι εκδοτικοί οίκοι για το ποιος θα επιτύχει τα δικαιώματα της έκδοσής τους.
Έληξαν προς το παρόν οι αυθόρμητες εκδηλώσεις πάθους και διαμαρτυρίας για τις ...άνομες ενέργειες της Ελλάδας. Υπάρχουν προφανείς εντυπώσεις ότι έληξε και η υποστήριξη του κραταιού ανδρός μιας και η θητεία του οδεύει πλέον στο κλείσιμο της πόρτας και στην ενασχόλησή του με ομιλίες γενικού ενδιαφέροντος.
Αναμονή τώρα για το τι μέλλει γενέσθαι με τη νέα ηγεσία. Ως τότε θεωρείται απαραίτητη η ενασχόληση με το χόμπι της αλληλογραφίας.
Εν τω μεταξύ οι εκπλήξεις σ’ αυτό τον όμορφο κόσμο δεν σταματούν να υπάρχουν. Τα νέα μας έρχονται από το μακρινό Παναμά που άκουσον άκουσον ...τόλμησαν και αναθεώρησαν τις απόψεις τους. Το 2002 είχαν αναγνωρίσει τη χώρα με την ονομασία “Δημοκρατία της Μακεδονίας” προφανώς λόγω του συρμού μετά τον πυροβολισμό εκκίνησης του αφέτη.  
Αναθεωρούν τώρα τη στάση τους και επανέρχονται στην αναγνώριση της χώρας με την ονομασία Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Και αναλόγως θα πράξουν όταν επέλθει αμοιβαία συμφωνία μεταξύ των δύο ενδιαφερομένων χωρών.
Καλά, δεν έκαναν τίποτα οι επιστολές; Στον πάτο τόσος λογοτεχνικός οίστρος; Κανείς πλέον δεν ενδιαφέρεται για την καταπολέμηση της αδικίας σ’ αυτόν τον κόσμο; Θα απομείνουμε μόνοι μας να μας βασανίζουν οι ερινύες ενός αμαρτωλού παρελθόντος;
Λέτε οι εθνικιστικές κορώνες να μην είναι τόσο ωφέλιμες όσο ένα οργανωμένο κυνηγητό ενημέρωσης σε εχθρούς και φίλους;
Αυτό θα το αποδείξει η πορεία και καλά θα κάνουμε να το κρατήσουμε για να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το σωστό πλάνο σχεδιασμού και κινήσεων.
Για να δούμε τι θα μας φέρει η καινούρια μέρα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου