Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  17/09/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Η ...τρομολαγνεία μπορεί να είναι πολλών ειδών και αποχρώσεων!
Είναι απαραίτητα γένους θηλυκού για να μπορεί να ασχοληθεί με την παραγωγή και τη γέννηση πολλαπλών αντιτύπων και επίμονων χτυπημάτων! Ο ...τρομολάγνος είναι απαραίτητα γένους αρσενικού!
Η πρόκλησή της άλλοτε είναι εκούσια και άλλοτε ακούσια. Δύναται δε να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί στην εύκρατη ζώνη αλλά και αλλαχού όπου ευδοκιμεί η φαιδρά πορτοκαλέα.
Απαιτεί εύφορο έδαφος και ...κηπουρούς με εκστασιασμένο βλέμμα, εικαστικές χειρονομίες και ευλαβική προσήλωση στον τηλεθεατή. Μια σύγχρονη παραλλαγή του Ρομπέν των δασών!
Η τρομολαγνεία των πάσης φύσεως φορολογικών μέτρων έχει κύριο στόχο την απόγνωση των άμεσα ενδιαφερομένων. Άλλες παράλληλες εκτροπές του θέματος ασχολούνται με άλλους στόχους οι οποίοι είναι και οι πιο ενδιαφέρουσες.
Σε ένα επίπεδο είναι ...η διασπορά ειδήσεων για να μετρηθεί το εύρος των αντιδράσεων του ...πληβειακού πληθυσμού και η παρουσίαση ελαστικότερων μέτρων προς γενική ανακούφιση των άμεσα πληγέντων.
Εάν δεν ευσταθεί το ανωτέρω επίπεδο μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα άλλο εξίσου ενδιαφέρον σενάριο που σκοπό έχει τη σθεναρή εδραίωση των μετρήσεων της AGB.
Διότι η παρουσίαση μιας γνήσιας και ακραιφνούς δυστυχίας με στοιχεία μελό της μεταπολεμικής εποχής ευκολότερα συγκινεί τα πλήθη που αδίστακτα ακροάζονται τα λεγόμενα των ...ευγενών κηπουρών.
Η εμφάνιση μιας κυριολεκτικά απελπιστικής κατάστασης και η συνηγορία της, συνοδεία μιας ευγενικής πολεμικής εδραιώνει τους ήρωες και τα χαρακτηριστικά τους προς όφελος της ατομικής τους οικονομικής τους ελευθερίας.   
Οι πιστωτικές κάρτες δεν πρόκειται να αποτελέσουν κριτήριο, ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, επαναλαμβάνοντας ότι τα τεκμήρια – τα οποία θα γίνουν γνωστά πριν από την κατάθεση του προϋπολογισμού-, θα είναι λίγα και ήπια και δε θα αφορούν τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.
Προς τα πού να συγκλίνουμε την αποδοχή απόψεων;
Ποιος μπορεί να προφυλάξει την ψυχολογική κατάσταση των με περισσή ευκολία ...καλλιεργηθεισών εκτάσεων;
Μήπως άδικα κατηγορείται ο σερίφης του Νότιγχαμ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου