Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΑΜ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   15/07/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Πολύγλωσσους τους βρίσκω τους συμπαθείς Σκοπιανούς!
Τα πάνε καλά με τις ξένες γλώσσες. Αφού μπόρεσαν και έγραψαν στα αγγλικά και τα ιταλικά ...υβριστικά συνθήματα σε γιγαντοαφίσες του ΕΟΤ εναντίον της χώρας μας. Βρισκόμαστε στο έλεος μιας χώρας που προσπαθεί να δείξει δεξιά και αριστερά ότι υποφέρουν οι ανύπαρκτες μειονότητες στην Ελλάδα.
Συμπαθείς επειδή προσπαθούν με το έτσι θέλω να χαράξουν την παρουσία τους στο χώρο και στο χρόνο. Και χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέσο. Και μέχρι στιγμής χρησιμοποιούν μόνο αθέμιτα μέσα. Ίσως τους έχει συνεπάρει και ο προεκλογικός οίστρος και συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι διότι πρέπει να αποδείξουν ότι αυτά που δήλωναν προεκλογικά συνεχίζουν και ισχύουν.
Ίσως τους έχει ξεχάσει και ο μπαρμπα Σαμ και τους απέμεινε πλέον η τακτική της ...πλιατσικολογίας! Πυροβολούμε δεξιά και αριστερά και όποιον πάρει ο χάρος!
Και από την άλλη σου λένε δε στέλνουμε και μια επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό να τα ακούσει κι αυτός και να καταλάβει ότι δεν αστειευόμαστε; Και του στείλανε. Με ταχυδρομείο ήταν; Μέσω της διπλωματικής οδού ήταν; SMS ήταν; Αυτό είναι αδιευκρίνιστο προς το παρόν.
Το σίγουρο είναι ότι έτσι όπως κάνουν προφανώς δεν θέλουν να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις που γίνονται εδώ και μήνες. Έχουν και ένα δίκιο οι άνθρωποι. Βαρέθηκαν. Πες εσύ, να πω εγώ. Δεν είδαν φως και δεν μπόρεσαν να μπουν. Ηταν και είναι ξεκάθαρο πλέον ότι δεν θέλουν τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό που θέλουν οι ίδιοι. Τι το ζαλίζουμε το θέμα;      
Φαντάσου δηλαδή να αποδεχτούμε τα αιτήματά τους! Λέμε, δηλαδή. Μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Τότε είναι που θα ξεσαλώσουν και θα μας αποδείξουν ότι δεν είμαστε ελέφαντες!
Και ότι η γλώσσα τους προέρχεται από την ελληνική!
Έχουμε καιρό να δούμε και τη γοργόνα του Μεγαλέξανδρου. Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτή.
Μπορεί να ξέρει που έχει το διαβατήριο ο αδελφός της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου