Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! 18/03/2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ     18/03/2010

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ

Τρέφουμε αυταπάτες και κυνηγάμε χίμαιρες!
Έχουν σπάσει πλέον τα νεύρα μας και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια τους. Τι είναι αυτό πλέον; Έχουμε σιχαθεί αυτό το σκωτζέζικο ντους. Φτάνει πια! Τσίτωσε το δέρμα. Και όχι μόνο. Πήρε αμπάριζα και τα νεύρα μας. Διότι τί θέλουμε τώρα πια με τόσα που μας συμβαίνουν; Μια ήρεμη οικογενειακή ζωή για να ...την βγάλουμε καθαρή! Και δεν μας αφήνουν. Άλλα το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το βράδυ!
Η Αγγέλα μας περιέπαιξε κοινώς! Βρίσκεται εγκλωβισμένη στις υποσχέσεις της και αδυνατεί να προσαρμοστεί και να κατανοήσει τι ακριβώς θέλει. Διότι άλλαξε πλώρη και επί πλέον τα έσπασε με τον Νικολά! Και μέχρι να σβήσει ο καπνός από τις φωτιές που άναψε η Αγγέλα και να αντιληφθούμε ποια ...ψησταριά καίγεται άλλου άρχισαν τα κακαρίσματα!
Οι φωνές έρχονται από την μεριά του Ζοζέ Μανουέλ Ντουράο Μπαρόζο. Από το όνομα καταλαβαίνεις ότι είναι ή Πορτογάλος ή Ισπανός. Πορτογάλος είναι και είναι πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με οτιδήποτε αυτό σημαίνει. Μεσ’ την καλή χαρά τον είδαμε να βγαίνει και να δίνει τη στήριξή του απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και στον ελληνικό λαό.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Τι είδους στηρίγματα; Καροτσάκια; Αναπηρικές καρέκλες ή κανένα κολάρο; Διότι συνέχισε και είπε ότι “θα υπάρξει βοήθεια, αν υπάρξει ανάγκη, αλλά ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τόνισε ότι αυτό δεν είναι αναγκαίο αυτή τη στιγμή”.
Δηλαδή προς το παρόν δεν έχουμε ανάγκη δανείου; Καλυφτήκαμε; Τότε γιατί μας γυρνάει την πλάτη η Αγγέλα; Τι της κάναμε;
Μάλλον οι ειδήσεις, τα σχόλια και οι φήμες βγαίνουν από τις εφημερίδες και δημιουργούν τις τάσεις και τις επικρατούσες συνθήκες στον πολιτικό και κοινωνικό ορίζοντα. Και από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις ό,τι μπορείς να καταλάβεις.
Διότι σου λέει, πώς μπορεί ο έλληνας να ξόδεψε εν μια νυκτί πέντε εκ. ευρώ για ένα και μοναδικό βίντεο όταν ξέρει ότι του έχουν μειώσει τα έσοδά του; Δεν πάει να του κάνουνε και το μαρτύριο ...του βραστού αυγού; Όταν είναι για άρτον και θεάματα θα τρέξει, έστω και με τρύπια παπούτσια. Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη!
Αυτά, για να μην νομίζουμε ότι πρόκειται να αλλάξει κάτι στην ψωροκώσταινα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου