Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! Ο Βασίλης Μόσχης στην εφημ. ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ | ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Δεν τον ξέρω τον κύριο!
Αλλά μην μας πει ότι εμείς φταίμε για την περικοπή του μισθού του κατά πέντε περίπου εκ. δολάρια από τα 25 με 30 που βγάζει το χρόνο! Ο λόγος για το δημοφιλή παρουσιαστή Τζέι Λένο που εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και δέχτηκε να μειωθεί ο μισθός του για να μην απολυθούν οι συνεργάτες του. Μια μικρή υποσημείωση, το εισόδημα του δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν και άλλα 15 με 20 εκ. από τις εμφανίσεις του σαν κωμικός. Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος και να τα χαίρεται. Μην βγούνε όμως, στα κανάλια και αρχίσουν…
Έχουμε τα δικά μας, μην έχουμε και των ξένων. Διότι εδώ και καιρό, όλοι μάς έχουν ως την πηγή όλων των δεινών τους και των κακών τους. Πώς γίνεται αυτό και έχουμε φέρει τα πάνω κάτω σε παγκόσμιο επίπεδο είναι από τα άγραφα; Καιρός να το ξεψαχνίσουμε και να το κοιτάξουμε.
Εντάξει, φταίμε κι εμείς, αλλά μάλλον για τα δικά μας δεινά. Στρώσαμε στραβά και βλέπουμε εφιάλτες τώρα. Κλωθογυρίζουμε στον ύπνο μας και το πρωί να κάτι σακούλες, μετά συγχωρήσεως. Ένα δίκιο, ό,τι και να πεις το έχουνε. Μη τους το φάμε. Αλλά όχι κι έτσι, να φταίμε εμείς για όλα!
Φυσικά, είμαστε ακόμη ζαλισμένοι από την έκπληξη που μας ήρθε κατακέφαλα εδώ και κάτι χρονάκια και ως εκ τούτου δεν ξέρουμε προς τα πού να λοξοκοιτάξουμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη φάση να βρούμε χρήματα να συγκεντρώσουμε από τη μια και χρήματα να δώσουμε από την άλλη. Πάντως με χρήμα ένα πράμα! Αυτοί ζητάνε και εμείς προσπαθούμε να δώσουμε. Διότι, στην τελική, από ό,τι φαίνεται εμείς τα φάγαμε. Έλα μου, ντε! Όλοι στο ίδιο καζάνι;
Ίσως είναι πιο απλά τα πράματα. Έχεις; Από πού τα έχεις; Απόδειξη! Αμάν, την έχασα! Ε! τότε, δώστα πίσω. Απλά και ξεκάθαρα. Με απλές, ξεκάθαρες και συνοπτικές διαδικασίες! Μη μας πάρει χρόνια η δουλειά. Διότι μέχρι τότε θα στραγγίσει το μεδούλι των υπολοίπων.
Και άντε μετά να δούμε ποιος θα δίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου