Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ! Ο Βασίλης Μόσχης στην εφημ. ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ | ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Τρέλανέ μας τελείως!
Διότι όχι που κάνει πολλή ζέστη, όχι που θα χάσουμε κι άλλο μπάνιο κυριακάτικα, όχι που αρχίζουν και μας τελειώνουν τα υπογλώσσια, αλλά είναι όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και μας πιάνει ένα …τουρλουμπούκι!
Δεν έχουμε μόνο τον εσωτερικό βομβαρδισμό που καταιγιστικά ένα πράμα καθηλώνει τη σκέψη μας στο να αποφασίσουμε ποιος είναι ο καλύτερος σωτήρας μας (!) αλλά έχουμε και έναν άλλον εισαγόμενο βομβαρδισμό που μας προκαλεί μια ανακατωσούρα, μια τάση σκοτοδίνης, μια έλλειψη δραμαμίνης, ένα φλογερό πάθος για …όρσε να μη στα χρωστάω!
Ξαναχτύπησε ο Σόιμπλε μέσα στον γενικότερο ορυμαγδό πληροφόρησης που η κάθε μια ξεχωριστά έρχεται αντιμέτωπη με την άλλη για να κάνουν τα δικά μας νεύρα, το λιγότερο, …κανταΐφι!  Άλλα αντ’ άλλα της Παρασκευής το γάλα!
Όλα τα καλούδια του Θεού υπάρχουν στο καλάθι των πληροφοριών. Από όλα έχει ο μπαξές! Θα βγούμε από το ευρώ, θα μας βγάλουν από το ευρώ, δεν θα μας βγάλουν από το ευρώ! Θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα είμαστε καλύτερα. Θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα είμαστε χειρότερα. Το μνημόνιο είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης. Το μνημόνιο πρέπει να εφαρμοστεί για παραδειγματισμό! Θα αλλάξει το μνημόνιο και θα δούμε καλύτερες μέρες. Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει!
Χάσαμε το συντονισμό και δεν ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε. Και μέσα σε όλον αυτόν τον αχταρμά παρατηρείται ένα ποδοβολητό αλόγων που τρέχει να σηκώσει καταθέσεις για να τις βάλει στη ναφθαλίνη. Καλοκαίρι ντε! Ευκαιρία μαζί με τα χαλιά!
Και δεν ξέρουμε! Να ανανεώσουμε τα διαβατήρια μπας και μας χρειαστούνε; Διότι στη γειτονιά μας που να βρούμε δουλειά; Μπορεί να βρούμε καμιά καλή ευκαιρία στη γειτονική Αλβανία. Και σας έλεγα, δε σας τα έλεγα; Έχετε τα καλά μαζί τους. Που ξέρεις; Μπορεί να τα φέρει έτσι ο καιρός και να έρθουνε τα πάνω κάτω.
Έχει και κάτι παραλίες προς τα εκεί!
Τι στον κόρακα! Δεν θα χρειαστούν γκαρσόνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου