Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  23/09/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Το θέμα άπτεται και της νευρολογίας και της ψυχιατρικής!
Διότι με σπασμένα νεύρα διαταράσσεται η ψυχολογία ενός ισορροπημένου ατόμου που προσπαθεί να διακρίνει τα αδιευκρίνιστα! Το θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο και ουδείς αντιλαμβάνεται αυτά που πρέπει λογικά να αντιληφθεί.
Λίγο φως από εκεί, λίγο φως παρά πέρα αλλά πέφτεις πάνω σε ...αντικατοπτρισμό. Και δεν είναι πλέον καλοκαίρι. Και ακόμα δεν έχει παρουσιασθεί το φαινόμενο της ...ερημοποίησης. Οπότε πρέπει να επιληφθεί του γεγονότος και η νευρολογία και η ψυχιατρική.
Διότι δεν είναι δυνατόν τα γκάλοπ να έχουν φτάσει σε αυτό το ανώτατο σημείο ...άκρατου εκνευρισμού ενός αναποφάσιστου ατόμου. Πώς είναι δυνατόν ένας αναποφάσιστος να μπορέσει να αποφασίσει όταν το κεντρικό εκλογικό σώμα βρίσκεται υπό την επήρεια ...ψυχιατρικής αγωγής;!
Μπροστά το ΠΑΣΟΚ, προπορεύεται του κυβερνώντος κόμματος αλλά...
Δεν υπάρχει έλεος από πουθενά. Συγκρίνοντας και περασμένα γκάλοπ, ένα είναι το απόσταγμα του ...ηθικού διδάγματος. Οι ερωτηθέντες δεν απαντούν σοβαρά και δεν έχουν επίγνωση των απαντήσεών τους.
Διότι δεν είναι δυνατόν να δίνεις πρωτοπορία ψήφων σε άλλο κόμμα και αμέσως μετά να λες ότι στις εκλογές την παράσταση νίκης θα την έχει άλλο κόμμα. Και επί πλέον τα ποσοστά των κομμάτων να μην συμπορεύονται με τα ποσοστά των αρχηγών τους. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Κάτι άλλο μάλλον πρέπει να συμβαίνει. Πιθανόν τα κομπιουτεράκια που ασχολούνται με την πρόσθεση των απαντήσεων να έχουν πεσμένες μπαταρίες ή πολύ πιθανόν να έπεσαν σε διακοπή της ΔΕΗ!
Αν δεν συντρέχει κάποιος από τους ανωτέρω λόγους τότε πρέπει να αναζητήσουμε την λύση του προβλήματος αλλού. Πρέπει να ζητήσουμε κατεπειγόντως την βοήθεια της επιστήμης και των επιστημονικών ερευνών. Διότι με αυτά τα αποτελέσματα όλοι πρέπει να πανηγυρίζουν.
Ο αναποφάσιστος όμως τι πρέπει να κάνει;
Να ακολουθήσει μια θεραπεία με ψυχοφάρμακα ή να αρχίζει να σκέφτεται να μεταναστεύσει;
Τα ανθρακωρυχεία του Βελγίου λειτουργούν ακόμα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου