Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   15/05/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Επανέρχονται δριμύτερα!
Έχει πέσει προφανώς και πάλι η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και χρειαζόμαστε κατεπειγόντως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα... Και είδες να είσαι μέλος μιας κοινότητας που προσέχει τα μέλη του και προσέχει ...την υγεία τους; Και ειδικά την υγεία της τσέπης τους! Θυμάστε τις παλιές καλές εποχές! Ησυχάστε! Επανέρχονται μετά πολλών επαίνων! Και με τη ...βούλα της κοινότητας!  
Εκείνες τις καλές εποχές αλήστου μνήμης στη χώρα μας, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομίας, λειτουργούσαν περίπου 16.000 επιχειρήσεις ...φρουτεμπόρων, ενώ ο συνολικός αριθμός μηχανημάτων ξεπερνούσε τις 160.000.
Εκκωφαντικός αριθμός μηχανημάτων για μια χώρα που τα φέρνεις δύσκολα οικονομικά αλλά και έχει ...δύσκολους κατοίκους όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση της τσέπης τους.
Εξανεμίστηκαν τότε μισθοί, λογαριασμοί ηλεκτρικού, ενοίκια... καθώς οι βιταμίνες των ...φρουτακίων είχαν εισχωρήσει για τα καλά στο DNA των απανταχού τζογαδόρων συμπολιτών μας!
Την επιβολή προστίμου ύψους 9.636 ευρώ την ημέρα, με αναδρομική ισχύ από τις 26/10/06, εισηγήθηκε στο Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων η Κομισιόν για μη συμμόρφωση της Ελλάδας στην απόφαση για άρση της απαγόρευσης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Και αν δεν συμμορφωθούμε ούτε μετά την απόφαση του Δικαστηρίου επί της πρότασης της Επιτροπής για επιβολή προστίμου, τότε προτείνεται ημερήσιο πρόστιμο ύψους 37.798,80, από την ημερομηνία έκδοσης της απόφασης του Δικαστηρίου έως την ημέρα που θα αρθεί η απαγόρευση των ηλεκτρονικών παιγνίων από τις ελληνικές αρχές.
Και έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά πλέον στο Υπουργείο Οικονομίας πώς να ξεφύγουν τον σκόπελο της απόφασης του Ευρωδικαστηρίου. Και προφανώς η αποφυγή θα γίνει μόνο με την άρση της απαγόρευσης.
Γι’ αυτό λοιπόν κάντε υπομονή και θα ξαναδεί αυτός ο τόπος ...προκοπή!
Μόνο τα ...φρούτα θα μας σώσουν από την ...τελειωτική καταστροφή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου