Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 03/12/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Θα τα δώσει όλα! Έτσι είπε τουλάχιστον!
Το θέμα είναι πού θα τα δώσει! Λογικό είναι πάνω από όλα να τα δώσει στη χώρα της. Δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά. Θα προσπαθήσει να αποκτήσει το χαμένο της κύρος και την αξιοπρέπεια που της έλειψε.
Το θέμα πάλι που ξεπροβάλλει είναι πού είναι τα σύνορα της αξιοπρέπειας και πού αρχίζουν τα σύνορα της μικροπρέπειας. Διότι οι απόψεις είναι διαφορετικές και μπορεί να καταλήξουν να απέχουν ...παρασάγγας από την πραγματικότητα. Που και αυτή μπορεί να είναι διαφορετική ανάλογα με το ποιο μάτι την βλέπει και σε ποιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος βρίσκεται. Δηλαδή, δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα με τίποτα. Η πραγματικότητα συμβαδίζει με την αριθμητική ποσότητα των εγκεφάλων που μπορούν να σκέφτονται ανά τον πλανήτη. Τόσοι εγκέφαλοι; Τόσες πραγματικότητες!
Και μετά θα πρέπει να συμβαδίσει η πραγματικότητα της ενδοχώρας μετά των αλλοδαπών χωρών που εναγωνίως περιμένουν να πάρουν και αυτές από το ...πάρε κόσμε! Διότι μετά το ...θα τα δώσω όλα, λογικό είναι να ακολουθήσει ...το πάρε κόσμε, και το δακρύβρεχτο...δώσε και μένα μπάρμπα!
Μια εναγώνια αναμονή την έχουμε και εμείς διότι περιμένουμε να δούμε αλλαγή στροφής ή ...εναλλαγή στροφής! Ποιος θα ακούσει το ...πάρε κόσμε και ποιος το ...δώσε και σε μένα μπάρμπα! Διότι ένα ...πάρε κόσμε το είδαμε αμέσως μετά την εκλογή του φίλου μας του Τζωρτζ και είδαμε τον ...ουρανό σφοντύλι!
Ο λόγος για την νέα υπουργό εξωτερικών του νέου πλανητάρχη.
Η Χίλαρι Κλίντον "θα φέρει τρομερή ενέργεια, εξυπνάδα και τεχνογνωσία" στο υπουργείο Εξωτερικών" δήλωσε η ...πνέουσα τα λοίσθια αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις. Μιλώντας από το Λονδίνο, η Ράις επισήμανε ότι η Χίλαρι θα αποτελέσει "πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους, όχι μόνο για τις γυναίκες
Αυτό το τελευταίο είναι λίγο διφορούμενο διότι η έμπνευση μπορεί να είναι πηγή δημιουργίας αλλά και πάλι η έμπνευση και η δημιουργία μπορεί να είναι για άλλους εντυπωσιακές και ευπρόσδεκτες και σε άλλους να προκαλούν ...πολιτιστική στενοχώρια.
Ο καιρός θα δείξει.
Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου