Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ    14/07/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Όσο και να πεις 588 σελίδες είναι πολλές!
Και διακοπές να πας, που λέει ο λόγος, δεν θα καθίσεις να βγάλεις τόσες σελίδες ...λογοτεχνικού έργου!
Διακοπές θα κάνεις ή θα εντρυφήσεις στα υπαρξιακά προβλήματα του πλανήτη; Άσε που αν έχει ανατροπές και σασπένς το κείμενο και λίγο κατατρεγμό θα σου χαλάσει τη χαρωπή και ανέμελη διάθεση των λίγων ημερών διακοπών.
Και  διακοπές να μην πας για πολλούς και ...ανεξιχνίαστους λόγους δεν είναι δικαιολογία για να εντρυφήσεις στα έργα και τις ημέρες των απανταχού ...εργατοπατέρων και εργολάβων της οικουμένης. Μπορείς κάλλιστα να απολαύσεις τις επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών για να είσαι ενημερωμένος για την νέα τηλεοπτική σαιζόν που ό,τι και να κάνεις θα καταφθάσει μέχρι να πεις ...κύμινο!
Οπαδός αυτής της θεωρίας είναι και ο πλανητάρχης μας που αποφάσισε να μην ασχοληθεί περαιτέρω με την καταπολέμηση της εκπομπής των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου λόγω ...της πολυπλοκότητας του θέματος.
Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Καλοκαίρι μεριά και ...δύσκολα προβλήματα; Δεν ταιριάζουν. Το καλοκαίρι θέλει θάλασσα, βουτιές, ξέφρενα πάρτι και ασύστολη ανεμελιά!
Η αναβολή αυτή κάθε απόφασης αναφέρεται σε έκθεση 588 σελίδων που δόθηκε προχτές στη δημοσιότητα από την αμερικανική υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος (EPA).
Είναι δύσκολα τα πράγματα για να βγάλει κανείς απόφαση σε ένα καλοκαίρι. Εδώ πέρασαν τόσα χρόνια και δεν έγινε κάτι. Τώρα θα γίνει που έχουμε και εκλογές;
Ας αγνοήσουμε και το γεγονός που πέρυσι το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ συνέστησε τη λήψη μέτρων για την καταπολέμηση των εκπομπών των αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Απλή σύσταση ήταν! Μέχρι να φτάσουμε στην επίπληξη έχουμε καιρό.
Πρέπει να στείλουμε όμως SMS  κατεπειγόντως να ενημερώσουμε ...το θερμοκήπιο ότι έχουμε εκλογές για να περιμένει! Έχουμε κανένα γνωστό στις υπηρεσίες του για να αποδεχτεί το αίτημα μας;
Μπα! Όλοι πήγαν στα βαφτίσια του γιου του Κωστόπουλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου