Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   21/10/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Το μήνυμα της Ελλάδας είναι καθαρό δηλώνει η Ντόρα μπροστά στα ...άπλυτα που έχουν βγει στην φόρα. Ποιά φόρα δηλαδή, που ήταν και είναι κοινό μυστικό από αρχηγούς μέχρι τους κατοίκους της ...Αετόπετρας!
Και τα ...άπλυτα ξεκίνησαν από την αμερικάνικη πρεσβεία στα Σκόπια, στάλθηκαν στην Αμερική και μετά επέστρεψαν δια μέσου Νίμιτς στην ...Βαλκανιάδα περιοχή! Η διαδικασία για ...ξέπλυμα βρώμικου χρήματος δεν θα χρησιμοποιούσε τέτοια πορεία. Θα χρησιμοποιούσε λιγότερα ...πλυντήρια!
Δεν χρειαζόταν και πολύ μυαλό για να κατανοήσει κανείς ποιός μπορεί να κρύβεται πίσω από τον τσαμπουκά και την ...λεοντοκαρδία του κυρίου Γκρουέφσκι!  Το μυαλό υπήρχε αλλά δεν μπορείς να πετάξεις την ρετσινιά κατάμουτρα στον άλλο. Είσαι λακές! Λέγονται αυτά τα πράγματα; Είσαι σίγουρος, κύριε; Ναι ή όχι; Δεν μπορείς να στιγματίσεις τον άλλον αν δεν έχεις στοιχεία.
Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Άλλος μπορεί να είναι υδραυλικός και να προσπαθεί να μαζέψει τα ...νερά, άλλος να είναι ηλεκτρολόγος και να προκαλεί ...βραχυκυκλώματα και άλλοι να ασχολούνται με τη λειτουργία πλυντηρίων χωρίς όμως να χρησιμοποιούν ...λευκαντικό!
Οι εκπρόσωποι των Αμερικανικών Πρεσβειών σε Αθήνα και Σκόπια δήλωσαν ότι οι ΗΠΑ συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη διαδικασία υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
Αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα. Βγαίνεις μπροστά στα μικρόφωνα και διαψεύδεις και υποστηρίζεις τη νόμιμη οδό.
Καλά, και το απόρρητο τηλεγράφημα του αμερικάνικου Υπουργείου Εξωτερικών που αποδεικνύει μυστική συνεργασία των Ηνωμένων Πολιτειών με τα Σκόπια ποιος το έβγαλε στην φόρα; Τι το κάναμε εδώ; Αμέρικαν μπαρ; Όπως έλεγε κι ο Παπαγιανόπουλος...
Τόσο εύκολα διαρρέουν τα απόρρητα έγγραφα; Πού ξεκινούν και πού σταματούν τα όρια του απόρρητου.
Κανείς δεν ξέρει πια!
Τόσοι μήνες και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει πόσες προτάσεις πήγαν και ήρθαν δια μέσου Νίμιτς! Πόσες μπορεί να είναι και ποιες οι παραλλαγές του; Δεν εξαντλήθηκε πια η εφευρετικότητα και η παραλλαγή των προτάσεων; 
Ούτε ο Μαμαλάκης τόσες ...συνταγές!
Νισάφι πια!
Θριαμβεύουν τα souvlakihut στην Αυστραλία.
Τρέμετε McDonald’s!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου