Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/05/2011


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Ένα άγχος το είχαμε!
Μια αγωνία πετάριζε στο μάτι. Παραλίγο θα βγάζαμε κριθαράκι από την πίεση των ημερών. Λίγο το έχεις να τραβάς τέτοιο άγχος; Διότι πες ότι βγαίναμε πρώτοι! Τι θα κάναμε; Πού να το λέγαμε και δεν θα μας έπαιρναν με τις πέτρες! Πού να πάμε να κρυφτούμε;
Πήγαμε και εμείς στην Γιουροβίζιον! Κουτσά στραβά πήγαμε! Το θέμα είναι πώς θα γυρνούσαμε; Με το τρόπαιο στα χέρια; Τάματα υποσχεθήκαμε για να μην το πάρουμε. Η πίεση στα ύψη μέχρι να δούμε ότι πάει, δεν βγαίνουμε πρώτοι!  Διότι αν το παίρναμε θα είχαμε παρατράγουδα! Είναι άνεργη και η Ανίτα!
Όχι ότι το τραγούδι μας δεν ήταν καλό! Αφού πιάσαμε και την έβδομη θέση. Άλλο ήταν το πρόβλημα. Πώς θα παίρναμε την πρώτη θέση και με τι μούτρα θα αναλαμβάναμε τη διοργάνωση του χρόνου. Διότι μέχρι του χρόνου δεν την βλέπω την ανάκαμψη. Λέτε το ‘12 να κολυμπάει η χώρα στο χρήμα και να μην έχουμε πρόβλημα να ξοδέψουμε από το περίσσευμά μας για τη διοργάνωση;
Ο Θεός μας γλύτωσε από τις κακοτοπιές γιατί σίγουρα θα ξεσηκωνόταν ο πληβείος και θα έκλεινε εθνικές και σύνορα με βρεγμένες σανίδες υπό μάλης! Γενικός ξεσηκωμός. Αν και αυτό δεν είναι και πολύ σίγουρο γιατί όσο να πεις ένα πανηγύρι το θέλουμε. Το τραβάει το αίμα μας το νταβαντούρι!
Πώς θα ζούσαμε χωρίς μεσημεριανά και σχόλια και αμέτρητους γνώστες των παραθύρων; Διότι η φτώχεια, φτώχεια αλλά και η κοινωνική κριτική είναι αυτή που μας κρατάει όρθιους. Διότι μεταξύ σαλάτας και αστακομακαρονάδας το μάτι πρέπει εν πλήρει ηρεμία να ατενίζει στα πληθωρικά τεκταινόμενα. Και αλίμονο όποιος παρεμποδίζει την απόλυτη ηρεμία κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού. Πάνω από όλα η πλήρης ενημέρωση.
Αλλά από σήμερα θα έχουμε και άλλα πιθανόν γαργαλιστικά. Την προφανή έλλειψη υποψηφίου αρχηγού των σοσιαλιστών στην Γαλλία. Διότι ενέσκηψε μέγα θέμα. Και θα πρέπει να ενημερωθούμε άμεσα διότι το θέμα μας αφορά κατεπειγόντως. Αφού έτσι κι αλλιώς έχουμε συνδέσει τη ζωή μας με τη ζωή του επικεφαλής του ΔΝΤ ο οποίος σύρεται στα δικαστήρια για σεξουαλική παρενόχληση.
Δεν πιστεύω να επηρεάσει την επόμενη δόση!
Του δανείου ντε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου