Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ    11/06/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Εμείς θέλουμε να βγούμε έξω και οι άλλοι θέλουν να μπουν μέσα!
Φαντάσου τι γίνεται έξω, οπότε καλύτερα να παραμείνουμε μέσα! Άσε που ξέρουμε και τα κατατόπια καλύτερα. Όσο νάναι ξέρουμε και τη γλώσσα. Πού να τρέχεις να μαθαίνεις ξένες γλώσσες! Είναι και καλοκαίρι οπότε ας φανταστούμε ότι είμαστε σε διακοπές… και το χειμώνα βλέπουμε. Όλο και κάτι καλύτερο θα βρεθεί. Ο Θεός δεν αφήνει κανένα. Μην πέσει όμως πολύ δουλειά και μας ξεχάσει!
Συνωστισμός στις …ανεπίσημες εισόδους της χώρας από λαθρομετανάστες! Πατείς με πατώ σε προσπαθούν να εισέλθουν στη χώρα της ευημερίας. Για αυτό λοιπόν ας καθίσουμε φρόνιμα και να σκεφτούμε ότι υπάρχουν και χειρότερα!
Με αλματώδεις ρυθμούς αυξάνεται ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα μας, καθώς από το 2002 ως το 2007 παρατηρήθηκε αύξηση της παράνομης μετανάστευσης κατά 93%. Μόνο πέρσι συνελήφθησαν 112.364 άτομα που μπήκαν παράνομα στη χώρα. Από την άλλη, ραγδαία άνοδο δείχνουν και οι αιτήσεις για άσυλο.
Μόνο 461% (!!!) αυξήθηκε ο αριθμός των ατόμων που εισήλθαν παράνομα στη χώρα και ζητούν άσυλο μεταξύ 2004 και 2007.
Όσο και να θέλεις, πού και πώς να εξυπηρετήσεις τόσους πολλούς; Άσε που η ΕΕ δε βοηθάει παρά μόνο ξέρει να λέει ότι τους ταλαιπωρούμε τους παρανόμως εισερχόμενους του Ελλαδικού παραδείσου.
Να τους στείλουμε πίσω δεν μπορούμε διότι η Τουρκία δεν τους δέχεται καθώς αρνείται τις συμφωνίες επανεισδοχής παράνομων μεταναστών που έχει υπογράψει με την Ελλάδα, ενώ αρνείται και τη σύναψη τέτοιων συμφωνιών με την ΕΕ. Σου λέει τι να τους κάνω; Μπελάς στο κεφάλι μου;
Η απορία είναι γιατί να υπάρχει αυτό το κύμα μεταναστών; Είναι αποτέλεσμα πολεμικών εχθροπραξιών και αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης;
Σταματήστε τους πολέμους!
Μην ξεχαστείτε!
Εδώ γελάνε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου