Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 10/04/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Τι θέλει να μας πει ο ποιητής;
Ότι η τηλεόραση δεν βλέπεται! Τα τελευταία χρόνια πάει από το καλό ...στο χειρότερο! Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, το ραδιόφωνο και το Διαδίκτυο εμφανίζουν το μεγαλύτερο βαθμό αξιοπιστίας ως προς την ενημέρωση. Η τηλεόραση θεωρείται χαμηλού επιπέδου, με την ποιότητα της να έχει χειροτερέψει τα τελευταία χρόνια.
Δεν θεωρεί ο μέσος πολίτης την τηλεόραση και την εφημερίδα αξιόπιστα μέσα πληροφόρησης.  Και επί πλέον το κοινό ζητά παραγωγή ποιοτικών προγραμμάτων!
Δηλαδή δεν υπάρχουν ποιοτικά προγράμματα στην τηλεόραση; Μα είναι δυνατόν; Τι καρφώματα είναι αυτά ...κάτω από τη μέση;
Δεν υπάρχει το πρόγραμμα ...Βροχοπούλου που ακόμα συνεχίζεται διότι δεν έχει επέλθει η λύση του προβλήματος; Δεν έχουμε δεκάδες οικογενειακές διενέξεις με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες; Δεν έχουμε συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων από ...επώνυμους που δεν χρησιμοποιούν τον κάλαθο των άπλυτων του σπιτιού τους; Όλα τα άπλυτα στη φόρα, ...ατάκτως εριγμένα στην άπληστη κοινή θέα! Και να μη συνεχίσουμε τον κατάλογο!
Η AGB έχει άλλη γνώμη! Ο κόσμος βλέπει ...τα λάιτ προγράμματα κατά κόρον διότι προφανώς είναι πιο εύπεπτα! Οι εκπομπές πολιτισμού έχουν χαμηλή τηλεθέαση! Επομένως ...υποβόσκει μια τάση ελαφράς ...αυτοτιμωρίας με το να ζητούμε άλλα και να παρακολουθούμε τα εντελώς αντίθετα!     
Δεν είναι αυτή τηλεόραση βροντοφωνάζουν τα αποτελέσματα του Ινστιτούτου Επικοινωνίας! Αλλά δεν ακούει κανείς! Και προφανώς και εμπεριστατωμένως δεν έχουν ακούσει και οι μετέχοντες της έρευνας! Διότι οι απαντήσεις τους δεν ...ακούν την πίεση του δακτύλου όταν το ζάπινγκ βρίσκεται στο φόρτε του! Διαφορετική εικόνα θέλεις να δείξεις όταν ερωτάσαι ...δημοσίως και αντιστρόφως ανάλογα αλλάζει η εικόνα εντός του ...προστατευμένου χώρου της ιδιοκατοίκησης!    
Ο ποιητής ...αργεί να μας απαντήσει!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου