Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  08/04/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε ...χαπάκια στο Αιγαίο ταξιδεύουνε καλέ!
Προφανώς, δεν υπάρχει σαφής διαχωριστική γραμμή μεταξύ αθλητισμού και πρωταθλητισμού! Η αχρωματοψία μπορεί να επιφέρει αρκετές επί πλέον βλάβες του ...οπτικού νεύρου!  Και προφανώς στρατιές γονέων και παιδιών ...στρατολογούνται ...μεθοδευμένα ...εκ του πλησίον για την επάνδρωση του αρχαίου ελληνικού ιδεώδους του αθλητισμού!   
Η ανελέητη κούρσα που με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατευθύνεται προς την κατάκτηση της κορυφής δεν αντιλαμβάνεται ή δεν θέλει να αντιληφθεί ότι αυτή τη στιγμή η ...μοναξιά της κορυφής συνοδεύεται και από τα τρόπαια της ...ψευδούς ικανοποίησης!
Σίγουρα ο αθλητισμός και ο περιβάλλον χώρος των ιδεών του διαπλέκονται ανάμεσα στις διαμαρτυρίες για την κατάσταση στο Θιβέτ και την προμήθεια πολύχρωμης προμήθειας αναπτέρωσης των αθλητικών δυνατοτήτων!
Πού να μπορέσεις να ανακαλύψεις και να ξεχωρίσεις τα πιθανά ...ιδεώδη του αθλητικού χάρτη! Το οικονομικό όφελος οικονομικών ογκόλιθων μπορεί να υπερτερήσει της υγιούς κατάστασης μιας ανθρώπινης μειονότητας; Μπορεί να καλύψει τον αστραφτερό διάκοσμο των λίγων ευτυχισμένων στιγμών της κατάκτησης της κορυφής; Πόσο σίγουρος μπορεί να είναι κανείς ότι η λαμπρότητα της κορυφής θα συνεχίζει να υπάρχει και μετά και πιο μετά...! Θα εξαρτηθεί από το πόση παράταση ζωής μπορούν να υποσχεθούν τα άσπρα, τα κόκκινα, τα κίτρινα, τα μπλε ....!
Θρίλερ ταινίας επιστημονικής φαντασίας εκτυλίσσεται με ανατροπές που κόβουν την ανάσα! Ξαφνικά για πρώτη φορά επικίνδυνα αναβολικά! Ξαφνικά έλεγχος αυτών των ορισμένων αθλητών! Ξαφνικά συγγνώμη κάναμε λάθος!
Ξαφνικά, αίσθηση προκαλεί η υπόθεση ενός 17χρονου μαθητή, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένων ουσιών.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ίδια εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε ότι ο αθλητής είχε κάνει επιπλέον και χρήση ναρκωτικής ουσίας.
Ξαφνικά έσβησε η Ολυμπιακή φλόγα στο Παρίσι ...
Ξαφνικά ένα απόλυτο σκοτάδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου