Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 16/12/2008


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Δυναμική απόκρουση. Δεν μπορείς να πεις!
Φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχε αρκετά εκπαιδευτεί για παρόμοιες επιθέσεις. Σίγουρα φαινόταν ότι είχε πραγματοποιηθεί μια επαγγελματική εκπαίδευση για αντιμετώπιση παρομοίων επιθέσεων. Άριστα αντανακλαστικά που έδειξαν ότι η εκπαίδευση δεν πήγε χαμένη.
Οι τραγουδιστές, ας πούμε, πρέπει να εκπαιδεύονται το πώς να πιάνουν τα λουλούδια στο αέρα που τους πετούν οι θαυμαστές τους στα νυχτερινά κέντρα. Διότι δεν μπορεί να είναι μόνο το κληρονομικό χάρισμα. Χρειάζεται και μια τεχνική να πιάνεις τα λουλούδια στο αέρα. Και ακόμη περισσότερο αν σου πετάνε τα παπούτσια κατάμουτρα. Και προφανώς μην το συγχέουμε με το ...μου έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Είναι άλλο πράμα. Υπάρχει μια ευγένεια. Μια σωστή ανατροφή. Άλλο στο χέρι και άλλο στο κεφάλι!
Και ακόμη περισσότερο αν σου πετάνε ντομάτες, γιαούρτια, αυγά, τούρτες και διάφορα συναφή που είναι δύσκολο να τα πιάσεις στον αέρα. Εκεί θέλει εκπαίδευση αποφυγής των βολών.
Και ο λίγων ακόμη εβδομάδων αμερικανός πρόεδρος απέδειξε ότι είναι από τους λίγους που μπορεί να αποφεύγουν με ψύχραιμη τεχνική διάφορες αποστολές ρυπαρών αντικειμένων. Δεν απομένει παρά να απολαύσουμε και άλλες παρόμοιες αποστολές. Διότι το παπούτσι έχει μια σταθερή πορεία στο αέρα που λόγω της τριβής και αναλόγως με το νούμερο υπολογίζεις κατά που κατευθύνεται και αναλόγως σκύβεις. Η τούρτα για παράδειγμα απλώνει λόγω του υλικού της. Τα αυγά πέφτουν σωρηδόν και είναι δυσκολότερα στην απόκρουση και όσο νάναι κάποιο θα σε βρει. Και αλλοίμονο αν σου αρέσουν οι ομελέτες. Είναι πιο επιβλαβείς από τα βραστά των τριών λεπτών. Διότι πρέπει να το δούμε και αυτό για να έχουμε μια πλήρη εικόνα της εκπαίδευσης αντιμετώπισης ...ιπταμένων αντικειμένων εσωτερικού χώρου και αναλόγως να βαθμολογήσουμε τις ικανότητές του.
Όσες αρβύλες πάντως και να του ρίξουν δεν μπορούν να καλύψουν τη θλίψη του που έδειξε σε πρόσφατη συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό ABC λέγοντας ότι η θλίψη του είναι μεγάλη εξ αιτίας της λανθασμένης πληροφόρησης που είχε για το Ιράκ ότι κατείχε όπλα μαζικής καταστροφής. Και ως εκ τούτου η εισβολή στο Ιράκ θα μπορούσε να μην είχε γίνει.
Μάλλον του χρειάζονται εσπευσμένως ...θλιμμένα γιαούρτια!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου