Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! 28/01/2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  28/01/2010


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Από όλα έχει ο μπαξές!
Μια τεράστια υπερπαραγωγή πολλών δισεκατομμυρίων. Παραγωγοί, σκηνοθέτες, τεχνικοί, φώτα, μουσική... ένα τεράστιο πανηγυράκι. Διότι μιούζικαλ δεν το λες!
Δεν μπορείς να το πεις, διότι θα μας πιάσουν στο στόμα τους οι αλλοδαποί κριτικοί και αλλοίμονο μας! Λείπει αυτό το άρωμα και η θέρμη των φαντασμαγορικών παραγωγών του παρελθόντος της διεθνούς σκηνής.
Η τεράστια διαφορά στην κατανόηση μιας τραγελαφικής κατάστασης είναι οι μικρές λεπτομέρειες μεταξύ του ξεκατινιάσματος στο δήθεν λαμπερό κόσμο των χρωμάτων και των αρωμάτων και στην επικινδυνότητα του χρόνου που κυλάει αμετάκλητα και σταθερά.
Ο κόσμος αποτελείται από ένα σύνολο μικρόκοσμων. Ο μικρότερος είναι η οικογένεια, η γειτονιά, το σχολείο... για να καταλήξουμε στο κράτος, στις ομάδες κρατών...
Όλοι θέλουν μια σωστή διαχείριση για να μπορέσουν στα σταθούν ικανοποιητικά και να επιβιώσουν αξιοπρεπώς. Διαφορετικά η κατάσταση εκτροχιάζεται και τα τρένα συνθλίβονται στην σύγκρουσή τους και παίρνουν και πολλούς αθώους... στο λαιμό τους.
Άλλα μπλόκα επαπειλούνται από τους ιδιοκτήτες λεωφορείων βλέποντας οι επιχειρήσεις τους να οδεύουν την κατιούσα. Οικονομικές απώλειες από εισαγωγές και εξαγωγές... Νέα απειλή της Αλεξανδράτου για κυκλοφορία του επίμαχου βίντεο... Η αγωνία κορυφώνεται!
Όταν θα επέλθει η ηρεμία, θα είναι απλώς ένα όνειρο στον καθημερινό εφιάλτη. Και από εκεί και πέρα μόνο κάποιοι μοναχικοί καβαλάρηδες σε ένα έρημο τοπίο...
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να κινήσει την επίσημη διαδικασία έρευνας σε ό,τι αφορά τις αντισταθμιστικές πληρωμές ύψους 425 εκατ. ευρώ, που καταβλήθηκαν στους Έλληνες αγρότες από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων κατά τη διάρκεια των ετών 2008 και 2009.
Η Επιτροπή έχει αμφιβολίες ως προς τη συμβατότητα αυτών των ενισχύσεων με την εσωτερική αγορά, αμφισβητώντας επί της ουσίας αν το μέγεθος των φυσικών καταστροφών στην Ελλάδα ήταν τόσο μεγάλο, όσο δηλώθηκε.
Ποιος χτυπάει την πόρτα νυχτιάτικα;
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου