Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! 18/01/2011

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 18/01/2011





Ταιριάζει ένα γλυκάκι του κουταλιού;
Άλλο πρόβλημα και αυτό! Τι να την κεράσουμε; Ένα γλυκό του κουταλιού, αλλά τι; Διότι δεν μπορούμε χωρίς ένα κέρασμα. Αλλά τί από όλα; Όταν υπάρχει μεγάλη ποικιλία αναφύονται άλλα προβλήματα. Ένα νεραντζάκι, ένα περγαμόντο ή μελιτζανάκι; Σιροπιαστά δεν το συζητάμε διότι οι γείτονες είναι πιο προχώ! Και καλύτερα να αποφύγουμε τη σύγκριση!
Μια γενική χρειάζεται απαραίτητα διότι πρώτη φορά στο σπιτικό μας και δεν κάνει να δίνουμε δικαιώματα. Φτωχοί, φτωχοί αλλά μη φανούμε έρμαια του ριζικού μας. Μια αξιοπρέπεια τουλάχιστον πρέπει να την βροντοφωνάξουμε ότι την διαθέτουμε!
Αρχές του άλλου μήνα αναμένεται να φτάσει η Χίλαρι Κλίντον στη χώρα μας. Μετά θα πάει και στους γείτονες και ...αυτά! Ουδέν νεώτερον! Επίσημες ανακοινώσεις δεν υπάρχουν. Από διαρροές ό,τι μαθαίνουμε αλλά όπου υπάρχει καπνός κάπου εκεί τριγύρω θα πήραν φωτιά και τίποτα φρύγανα!
Θα έρθει, πού θα πάει; Διότι η παρουσία της, λένε, θα είναι και ένα μήνυμα της υποστήριξης των ΗΠΑ στις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης. Άμα μείνουμε στα μηνύματα υποστήριξης μόνο ...κλάφτα Χαράλαμπε! Κάτι σαν τις ξύλινες ανακοινώσεις συμπαράστασης στον πολλά δοκιμαζόμενο λαό του ....Τσακιστάν! Και καμιά επιταγούλα καλό θα μας έκαμνε!
Τόσα και τόσα θα έχει η ατζέντα της.
Δεν θα έχει λίγο Σκοπιανό; Για τα βαφτίσια δεν θα πουν τίποτα; Τόσες και τόσες λεπτομέρειες! Σε ποιά εκκλησία, ποιός θα είναι ο νονός, τι μπομπονιέρες, πού θα γίνει η δεξίωση; Έτσι χωρίς ...βρέξιμο θα το γιορτάσουμε;
Δεν θα έχει και λίγο Αιγαίο; Λίγο Κυπριακό; Για να μην ξεχνιόμαστε! Από όλα θα έχει ο μπαξές! Διότι θέλει την περιποίηση του κι αυτός! Λίγο σκάλισμα, λίγο λιπασματάκι, καθάρισμα από τα ξερά χόρτα να μην πάρουν φωτιά. Άνοιξη πλησιάζει!
Άντε, μπορεί να έχει και λίγο Ισραήλ, με το οποίο διαφαίνεται μια καινούρια εποχή διαβουλεύσεων και σχέσεων. Τελικά γεμάτη η ατζέντα φαίνεται και χορταστική μέρα διπλωματικών κινήσεων.
Πάντως το γλυκό του κουταλιού ενδείκνυται.

Έχει και λιγότερα λιπαρά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου