Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! 16/03/2011

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ   16/03/2011


Τα σενάρια μας έλειπαν!
Διότι πήραμε φωτιά και δεν το καταλάβαμε. Ούτε και πριν το είχαμε καταλάβει. Αυτό που μας ενδιαφέρει κάποια δεδομένη στιγμή είναι το κέρδος εκείνης της δεδομένης στιγμής. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο και ούτε μπορούμε και ούτε θέλουμε να δούμε λίγο παρακάτω.
Βρήκαμε την πυρηνική ενέργεια, μας άρεσε, την ερωτευθήκαμε και από εδώ πάνε και οι άλλοι. Τη δουλειά μας να κάνουμε, το χρήμα να κυκλοφορεί και όλα μια χαρά!
Είναι να αναρωτιέται κανείς πόσο μυαλό κατοικοεδρεύει στους εγκεφάλους των ...εγκεφάλων! Αποδεικνύεται ότι ούτε το ελάχιστο. Ούτε ένα δείγμα δωρεάν. Τώρα τους μπήκε το αυγό .... και τρέχουν! Και πού να τρέξουν; Πού να πάνε. Εγκλωβισμένοι είμαστε πάνω στη γη και δεν μπορεί να δραπετεύσει κανένας.
Τώρα τους έπιασε ο πόνος να ελέγξουν πυρηνικά εργοστάσια, λες και οι σεισμοί ήταν και είναι κάτι πρωτοφανές. Άρχισαν έλεγχοι πάνω στους ελέγχους μπας και αποφύγουν μεγαλύτερες καταστροφές! Αφού έτσι και αλλιώς και αλλού υπάρχουν πυρηνικά σε περιοχές με έντονη σεισμική δραστηριότητα. Αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Από αυτούς με το μυαλό ...δείγμα δωρεάν!
Λες και μπορεί να γλυτώσει κανείς σε περίπτωση γενικής καταστροφής! Λες και θα απαιτηθεί βίζα και διαβατήριο για να περάσουν σύνορα. Έχει το ελεύθερο ο αόρατος εχθρός και δεν θα τον πάρει χαμπάρι κανένας. Χώρια οι εφησυχασμοί προς ηρεμία του λαού μην έχουμε και χειρότερα. Λες και η ραδιενέργεια διακρίνει αξιωματούχους, λακέδες και πληβείους! Δεν περνάει εδώ το λάιφ στάιλ!
Ένα πανικό έπαθαν και οι αγορές και σαν αλλοπαρμένες προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα! Αποδεικνύεται ότι όλα εξαρτώνται από μια λεπτή κλωστή απόλυτης ευαισθησίας που μπορεί ανά πάσα στιγμή να θρυμματιστεί! Χωρίς να δώσει λόγο σε κανένα. Και να ισοπεδώσει τα πάντα!
Πόσο να σώσει την κατάσταση ο πανικός που αδειάζει τα ράφια των σουπερμάρκετ και τρέχει απεγνωσμένα σε μέρη μακρινά και αμόλυντα; Μηδέν από μηδέν, μηδέν! Τι την θέλουμε τόση πια τεχνολογία; Πόσο θα κρατήσει;
Τα πυρηνικά απόβλητα της Ιταλίας που με χαρά δέχεται η Αλβανία δεν θα θελήσουν να έρθουν και για ...διακοπές στην Ελλάδα; Δίπλα είναι, και βίζα να μην έχουν κάποιο μυστικό μονοπάτι θα βρουν για να απολαύσουν τις αμόλυντες και δαντελένιες παραλίες μας!
Καιρός να αλλάξουμε ζωή;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου