Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! 12/1/2011

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  12/01/2011


Το παν είναι το σωστό ...τάιμινγκ!
Όρος διεθνής και αξιοκρατικός. Για παράδειγμα. Σωστό τάιμινγκ είναι να μην περνάς κάτω από ένα ερειπωμένο σπίτι και σου πέσει καμιά κεραμίδα στο κεφάλι. Είχες το σωστό τάιμινγκ και δεν περνούσες εκείνη την ώρα. Άρα το γλύτωσες το ορθοπαιδικό τμήμα, το λιγότερο!  
Άλλο παράδειγμα. Σωστό τάιμινγκ έχεις όταν βρίσκεις στο δρόμο μια δεσμίδα χαρτονομίσματα, κοιτάς δεξιά και αριστερά, δεν βλέπεις κανέναν και τα καταχωνιάζεις στη τσέπη σου. Διότι αν δεν περνούσες εκείνη τη στιγμή από εκείνο το μέρος δεν θα έπεφτες επάνω στον εξ ουρανού θησαυρό. Θα περνούσε κάποιος άλλος και αυτός θα είχε το σωστό τάιμινγκ και την ανέλπιστη τύχη του.
Άρα το σωστό τάιμινγκ έχει άμεση σχέση και συνάρτηση με την τύχη που ακολουθεί. Ανάλογα με την περίπτωση θεωρείσαι τυχερός ή άτυχος. Διότι αν απουσιάζεις από τα συμβάντα που μπορεί να προκαλούν την τύχη σου σημαίνει ότι είσαι άκαιρος και συνεπώς ...γκαντέμης! 
Η γκαντεμιά είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει πολλούς νεοέλληνες. Δυστυχώς απουσιάζουν από στιγμές που η τύχη τους μπορεί να τους προκαλέσει. Και δυστυχώς ...αλυσοδέρνονται  για την μαύρη τους τη μοίρα.
Διότι από κακό τάιμινγκ δεν έτυχε να είμαστε και εμείς εκεί, που η Ζήμενς μοίραζε πλυντήρια, ψυγεία και άλλα συναφή καλλιτεχνικά ευρήματα προς εμπλουτισμό του οικιακού μας εξοπλισμού. Από κακό τάιμινγκ απουσιάζαμε και ...χάσαμε. Άσε που άμα τέλειωναν οι συσκευές μπορεί να παίρναμε μέρος στη διανομή ...ρευστού! Όλα ήταν πιθανά. Αλλά δυστυχώς δεν ήμασταν. Διότι το παν είναι να βρίσκεσαι εκεί την κατάλληλη στιγμή. Μερικά λεπτά διαφορά μπορεί να κάνουν ...το πουλάκι να πετάξει. 
Βλέπετε πόσο καιρό κάνουν οι εξεταστικές επιτροπές να βγάλουν πόρισμα! Πού να βγάλουν άκρη με τέτοιο μπέρδεμα! Χιλιάδες οι σελίδες προμηθειών επί προμηθειών και πάει λέγοντας. 
Δεν απομένει πια, παρά να δούμε αν είμαστε σε σωστό τάιμινγκ για να  ...πέσει καμιά κεραμίδα σε κεφάλια. 
Να δούμε αν είναι το σωστό τάιμινγκ για εισαγωγή σε νοσοκομείο ή το σωστό τάιμινγκ που ...δεν ήμουν εγώ εκεί! 
Είτε άσπρος είτε μαύρος, στο ποτάμι θα φανεί!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου