Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ! 02/02/2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  02/02/2010


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΣΧΗΣ


Το πράγμα είναι χειρότερο από ό,τι φαινόταν!
Το πάθος έχει εκτιναχτεί στα ύψη και η αδρεναλίνη υπερίπταται των συνόρων και είναι σε διαδικασία μιας τρομαγμένης φυγής. Αδύνατον να συγκρατηθεί ο έλεγχος που παραληρεί ξέφρενα. Εξ άλλου βρισκόμαστε στο Τριώδιο που ξεκίνησε άκρως εκκωφαντικά!
Έχει εκτροχιαστεί η κατάσταση και χρειάζεται κατεπειγόντως άμεση θεραπεία. Το επικρατέστερο θέμα σε ελαφρές συζητήσεις μεταξύ καφέ και μπισκότου, είναι τι άλλο; Το γνωστό θέμα που ανακαλύψαμε ότι μας καίει περισσότερο από όλα τα άλλα!
Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, εμβρόντητες παραλλαγές του μύθου και μια απόλυτη σιωπή που δυναμώνει ακόμα περισσότερο την φαντασία και τον εκτροχιασμό της.
Αφού ώρες ώρες αναρωτιέσαι αν η εκτίναξη του φλέγοντος θέματος είναι ...δάκτυλος ευρωπαϊκός για μια πιο ανάλαφρη αντίδραση των ελλήνων υπηκόων εν όψει των μέτρων που θα προταθούν και θα επιβληθούν.
Διότι σου λέει, μέσα στην μέθη και την παραζάλη των γεγονότων ουδείς θα αντιληφθεί το παραμικρό. Ούτε καν σημασία δεν θα δώσουν. Φυλλαράκι δεν θα πέσει. Και έτσι ομαλά θα περάσουμε στην νέα εποχή δεδομένων που δεν θα το προσέξουμε καν.
Γιατί ό,τι και να πεις μια φροντίδα μας την έχουν. Γνωρίζουν προφανώς τις παρενέργειες του εγχειρήματος και φοβούνται για την επίδρασή τους στα κουρασμένα πια κορμιά μας. Οσο να πεις υπάρχει ακόμα ένα ακραιφνές ενδιαφέρον για την αφεντιά μας. Δεν είναι δυνατόν να μας αφήσουν έτσι. Υπάρχει και το προηγούμενο με την Αστέρω... Μια προδιάθεση υπάρχει... Ασε να φυλαγόμαστε...
Τελικά η απειλή έκρηξης βόμβας στην πλατεία Συντάγματος αποδείχθηκε φάρσα αλλά πολλοί την αποδίδουν ως ένδειξη συμπαράστασης στον βαριά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό λόγω των τελευταίων γεγονότων! Αλλά επειδή δεν ίδρωσε το αυτάκι του, καμμιά δεκαριά τουρκικά αεροσκάφη προέβησαν σε παραβιάσεις στο Αιγαίο για να ταρακουνήσουν λίγο το αέρινο θεληματικό μας πηγούνι!
Αλλά δεν βαριέσαι, ένας γάμος χάνεται, ένας άλλος γαλαζοαίματος γάμος διαφημίζεται. Από όλα έχει η μικρή μας γειτονιά! Το θέμα είναι να μην μας κατηγορούνε τζάμπα, όπως ο Βούλγαρος πρωθυπουργός που ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί ότι ζούμε την τριτοκοσμική μας εποχή.
Δεν έχει και άδικο ο άνθρωπος!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου